Imprimare

Un medic de care ne mandrim ca a devenit roman

Adaugat in Stiri din domeniul medical

Iata povestea unui tanar strain care uma sa devina un viitor medic de succes in Romania….

Deoarece, in tara lui, din cauza razboiului, centrele universitare s-au inchis pasii lui s-au indreptat spre Romania. A venit singur, intr-o tara straina dar cu dorinta mare de a face ceva in viata , de a face ceea ce-i place si-l pasioneaza: medicina. Nu i-a fost usor, dar ambitia si perseverenta lui au avut rezultatul dorit : termina Universitatea de Medicina V. Babes din Timisoara, apoi face specializarea in Dermatologie si tobtine primariatul. Secretul reusitelor lui au fost pasiunea pentru medicina, seriozitatea, autodisciplina si cititul.

„In Romania nu m-am simtit niciodata ca un strain, asta m-a ajutat mult la inceput cand mi-a fost cel mai greu, acum sunt mandru ca sunt si eu roman”

In Timisoara isi intemeieaza o familie frumoasa avand o fiica pe care o iubeste imens si spera sa-i urmeze exemplul in viata.

Visul lui de a avea propria clinica s-a realizat in urma cu 4 ani cand a infiintat clinica DERMA HEALTH din Timisoara. O clinica facuta exact pe gustul lui unde te simti confortabil si bine, eliminand starea de teama si emotii pe care le avem de obicei intr-un cabinet medical. Clinica este calda, primitoare chiar „zambitoare” exact ca OMUL care te intampina: DR. SKEJA ARI.

Dr. Skeja Ari a inteles ca cel mai important este sa asculti pacientii, sa le intelegi problemele, sa le vorbesti si apoi  sa cauti solutii, cauza suferintei lor. Astfel Dr. Skeja Ari iese din cliseul doctorului sobru, ocupat, care prescrie pastile si intra rapid in sala de interventii. Este un medic rabdator care nu renunta si determina pacientii sa lupte chiar daca uneori acestia incearca sa renunte…

Cea mai mare satisfactie e atunci cand pacientii il opresc si ii spun : „domnule doctor , mi-ati schimbat viata!” Asta reprezinta cea mai mare multumire a dr. Skeja. Apoi apare dorinta tot mai mare de a rezolva tot mai multe cazuri, iar cele complicate, reprezinta adevarate provocari.

Dupa ce in primii ani de activitate au trecut pragul clinicii nenumarati pacienti din diferite orase din Romania, chiar si unele vedete autohtone, acum apar si pacienti din strainatate care vin cu incredere si dorinta de a se vindeca (Austria, Italia, SUA)Daca la inceput clinica s-a axat mult pe Dermato-Cosmetica, pacientii venind cu speranta de a le readuce increderea in ei si zambetul pe buze in urma tratamentelor si procedurilor aplicate , recent Dr. Skeja Ari se numara printre putinii specialisti cu diploma internationala in Ozonoterapie.„Sunt bucuros cand vad ca dupa tratamentele cu ozon, durerea pacientilor cu boli articulare, dispare iar acestia isi pot relua viata normala’’ spune el cu zambetul pe buze.Dr. Skeja Ari este hotarat sa ramana aici, in tara sa adoptiva, Romania. “Nu m-am gandit sa plec din Romania, mi-ar lipsi foarte mult prietenii si oameni de aici”, spune el.Articol scris de: Sorin ConstantinCiteste si...Un medic de care ne mandrim ca a devenit romanSocietatea Nationala de Cruce Rosie din Romania – Principesa Mostenitoare Margareta, noul presedinteUn medic de care ne mandrim ca a devenit romanActualitati in oncologie: Abordare multidiciplinara in afectiunile oncologiceUn medic de care ne mandrim ca a devenit romanCel mai mare eveniment dedicat medicilor ATI – Congresul SRATI 2015 – va avea loc in perioada 13 – 17 mai la SinaiaUn medic de care ne mandrim ca a devenit roman6.619 candele rosii in memoria celor care au murit de SIDAUn medic de care ne mandrim ca a devenit romanLegea prin care se interzice fumatul in spatiile publice a fost votata in SenatUn medic de care ne mandrim ca a devenit romanVitamina… fermecata. Copii si parinti! Ce trebuie sa mancamUn medic de care ne mandrim ca a devenit romanSpermatozoizi umani viabili sunt creati in vitroUn medic de care ne mandrim ca a devenit romanGabriel Cotabita a suferit un stop cardio respirator

Sursa http://www.televiziunea-medicala.ro/un-medic-de-care-ne-mandrim-ca-a-devenit-roman/

lauff lautf laurf