Imprimare

Reductia mamara sau micsorarea sanilor – operatia care iti poate schimba viata

Adaugat in Stiri din domeniul medical

Ce este reductia mamara?

Reductia mamara sau micsorarea sanilor (mamoplastia de reductie) este o interventie chirurgicala care se face sub anestezie generala si care, in afara de beneficiile estetice, ofera confort pacientelor care se confrunta cu dureri la nivelul spatelui si gatului, probleme de respiratie dar si cu dificultatea procurarii sutienului si a vestimentatiei dorite din cauza sanilor voluminosi.

Cum decurge interventia?

Operatia de micsorare a sanilor se face sub anestezie generala si dureaza intre 2 si 3 ore, in functie de complexitatea cazului si de forma dorita.
Se incepe prin efectuarea unei incizii in forma de ancora, tinand cont de conturul natural al sanului. Apoi, dupa un desen prestabilit, se excizeaza surplusul de tegument iar mamelonul si areola sunt mutate mai sus. Se face decolarea glandei de pe muschiul pectoral, se scoate excesul de tesut glandular si de grasime, apoi se fixeaza sanul cu fire neresorbabile in noua pozitie.
De asemenea, cu...

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/Reductia-mamara-sau-micsorarea-sanilor-_-operatia-care-iti-poate-schimba-viata_21137/

lauff lautf laurf