Imprimare

(P) Consumabile medicale la cele mai inalte standarde - pentru clinca si pacientii tai

Adaugat in Stiri din domeniul medical

Igiena si siguranta la locul de munca au prioritate in orice clinica medicala, spital sau cabinet privat. Calitatea produselor folosite reprezinta cartea de vizita a unei facilitati medicale. De aceea, Bizmed, un furnizor de consumabile medicale cu o reputatie impecabila, iti ofera tot ce ai nevoie pentru a-ti desfasura activitatea in mod igienic si sigur, la preturi competitive.

Consumabile medicale?

Fiind certificat privind Sistemul de Management al Calitatii, BizMed este furnizorul de consumabile si echipamente medicale care poate aproviziona orice facilitate cu produse accesibile dar impecabile din punct de vedere calitativ precum:

• Manusi nitril
• Consumabile de laborator
• Dezinfectanti
• Echipamente medicale
• Mobilier medical
• Truse sanitare
• Aparatura estetica medicala
• Reactivi laborator
• Aparatura de fizioterapie si multe altele

De ce sa alegi BizMed?

Daca esti in cautarea unui furnizor care sa iti aprovizioneze clinica sau spitalul cu consumabile medicale de ultima generatie, obtinute cu ajutorul partenerilor de incredere, te afli in locul potrivit. Iti punem la dispozitie produse de unica folosinta si aparatura medicala oferite de parteneri precum:

(P) Consumabile medicale la cele mai inalte standarde - pentru clinca si pacientii tai

Atunci cand ai nevoie de consumabile medicale, dispozitive de recoltare si prelevare, manusi chirurgicale sterile, manusi din nitril, electrozi de unica folosinta, electrocautere, suprafete de lucru, sisteme de ecografie sau dezinfectanti, BizMed iti ofera cele mai bune solutii.

BizMed este o echipa motivata si un partener de incredere pentru orice facilitate medicala, având posibilitatea de a furniza produse de ultima generatie, noi, sigilate si insotite de certificari conforme legislatiei UE. Scopul acestei echipe este imbunatatirea serviciilor medicale din România si livrarea imediata a aparaturilor necesare pentru diferite proceduri medicale care se dovedesc a fi esentiale in depistarea si observarea afectiunilor pacientilor. Indiferent daca preferati cea mai buna calitate sau cel mai bun pret atunci când faceti afaceri, BizMed le are pe ambele.

 

Sursa: PaginaMedicala.ro

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/_P_--Consumabile-medicale-la-cele-mai-inalte-standarde---pentru-clinca-si-pacientii-tai_21144/

lauff lautf laurf