Imprimare

Discutii la Guvern, pe tema salariilor din Sanatate. Salariile ar putea creste cu 25% din toamna

Adaugat in Stiri din domeniul medical

Premierul Victor Ponta a avut marti, la Palatul Victoria, o intalnire de lucru cu ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu, cu ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, si cu cel al Muncii, Rovana Plumb, pe agenda discutiilor aflandu-se situatia privind salariile din sistemul de sanatate, au declarat surse oficiale, pentru Agerpres.

Sursele citate au sustinut ca procentul cu care ar urma sa fie majorate salariile din sistemul de sanatate va fi precizat in functie de calculele financiare privind impactul bugetar al masurii, insa el ar putea ajunge la 25%,
mai mult cu 5-10 procente fata de ce se discutase in decursul zilei de ieri.

Totodata, potrivit acelorasi surse, ministrul Sanatatii urmeaza sa continue discutiile cu sindicatele din domeniu pe tema majorarilor salariale, cel mai probabil, o astfel de intalnire urmand sa aiba loc chiar in cursul zilei de marti, 18 august.

Sindicalistii din Sanatate declarau ieri ca ar putea exista o crestere salariala de 73% pentru angajatii din sistem, insa in transe, pana in 2017.

Sursa: PaginaMedicala.ro

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/Discutii-la-Guvern_-pe-tema-salariilor-din-Sanatate.-Salariile-ar-putea-creste-cu-25_-din-toamna_21169/

lauff lautf laurf