Imprimare

Presedintele Iohannis a decorat conducerea Spitalului Militar Dr. Carol Davila

Adaugat in Stiri din domeniul medical

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, miercuri, un decret de decorare a comandatului Spitalul Universitar de Urgenta Militar Central "Dr. Carol Davila", colonelul Florentina Radu, precum si a loctiitorului pentru probleme de stat major, colonelul Constantin Stefani, la propunerea Ministerului Aparatrii Nationale (MApN), scrie Mediafax.

"Cu ocazia Zilei Medicinei Militare, in semn de apreciere a inaltului profesionalism si a rezultatelor remarcabile obtinute atat in indeplinirea misiunilor specifice care le-au fost incredintate, cat si in activitatea profesionala, Presedintele Romaniei a conferit Ordinul «Meritul Sanitar» in grad de Cavaler, cu insemn pentru militari, colonelului Ionita-Radu Ghe. Florentina, comandant (director general) la Spitalul Universitar de Urgenta Militar Central «Dr. Carol Davila» si Ordinul «Meritul Sanitar» in grad de Cavaler, cu insemn pentru militari, colonelului Stefani A. Constantin, loctiitor al comandantului pentru probleme de stat major la Spitalul Universitar de Urgenta Militar Central «Dr. Carol Davila»", se arata intr-un comunicat al Administratiei Prezidentiale.

Potrivit sursei citate, decorarile au fost facute la propunerea ministrului Apararii, Mircea Dusa.

Sursa: PaginaMedicala.ro

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/Presedintele-Iohannis-a-decorat-conducerea-Spitalului-Militar-_Dr.-Carol-Davila__21176/

lauff lautf laurf