Imprimare

Dr. Radu Zamfir, implicat in accidentul aviatic din Apuseni, nas la nunta fiicei unui mot salvator

Adaugat in Stiri din domeniul medical

Medicul Radu Zamfir, unul dintre ranitii in accidentul aviatic produs in Apuseni in ianuarie 2014, va fi nas la nunta fiicei unuia din motii salvatori, Gheorghe Trif, care spune ca l-a invitat pe doctor pentru ca are amintiri cu acesta, dupa ce l-a coborat de pe munte, scrie Mediafax.

Nunta Nicoletei Trif, fiica lui Gheorghe Trif, unul dintre motii salvatori din accidentul aviatic din Muntii Apuseni, va avea loc in 12 septembrie, in comuna Horea din judetul Alba.

Gheorghe Trif a declarat ca la nunta au fost invitati si ceilalti medici supravietuitori ai accidentului aviatic din Muntii Apuseni, dar si copilotul avionului.

"Medicul Radu Zamfir si sotia sa, Diana, vor fi nasi la nunta Nicoletei din 12 septembrie. Cununia civila va avea loc la Primaria Horea, iar cea religioasa la Biserica «Sfintii Mihail si Gavril». Masa va fi la Caminul Cultural, unde asteptam peste 350 de persoane. I-am invitat si pe cei trei medici care au supravietuit accidentului aviatic - Valentin Calu, Sorin Ianceu, Catalin Pivniceru -, pe copilotul Razvan Petrescu, dar si pe Gheorghe Giurgiu si pe Argentin Todea, cu care am urcat pe munte in cautarea avionului", a spus Trif.

El a adaugat ca l-a rugat pe Radu Zamfir sa fie nas la nunta fiicei sale deoarece de el il leaga cele mai multe amintiri din momentul accidentului aviatic.

"Cu domnul doctor Zamfir am vorbit atunci la telefon, inainte sa pornim in cautarea lor, cu dansul si cu Aura Ion am coborat de pe munte ca sa ii duc la ambulante", a afirmat Gheorghe Trif.

In accidentul aviatic produs in 20 ianuarie 2014 in Muntii Apuseni au murit pilotul Adrian Iovan si studenta Aurelia Ion. Totodata, au fost raniti copilotul Razvan Petrescu si medicii Radu Zamfir de la Spitalul Fundeni, Valentin Calu de la Spitalul Elias, Catalin Pivniceru de la Spitalul "Sfanta Maria" si Sorin Ianceu de la Spitalul Municipal din Beius, judetul Bihor.

Echipa medicala din avion mergea de la Bucuresti la Oradea, unde urma sa preleveze ficatul de la un donator de peste 60 de ani care suferise un accident vascular cerebral. Epava avionului si victimele au fost gasite de trei localnici, printre care si Gheorghe Trif, dupa cautari care au durat aproximativ cinci ore si la care au participat pompieri salvatori, jandarmi montani, politisti, salvamontisti, angajati ai Parcului National Muntii Apuseni si localnici.

Sursa: PaginaMedicala.ro

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/Dr.-Radu-Zamfir_-implicat-in-accidentul-aviatic-din-Apuseni_-nas-la-nunta-fiicei-unui-mot-salvator_21190/

lauff lautf laurf