Imprimare

Admitere la Scoala Postliceala Sanitara Carol Davila - sesiunea de toamna

Adaugat in Stiri din domeniul medical

La Scoala Postliceala Sanitara "Carol Davila" din Bucuresti se fac inscrieri pana joi, 10 septembrie 2015, admiterea realizandu-se in baza dosarului si a sustinerii unui interviu vocational.

Inca mai sunt 90 locuri libere la toate cele 3 calificari: Asistent Medical Generalist, Asistent Medical de Farmacie si Asistent Medical de Balneofiziokinetoterapie si Recuperare.

Pregatirea pentru profesia de asistent medical, care este una foarte complexa, le ofera elevilor dupa absolvire mult mai multe sanse de a practica o profesie nobila si foarte cautata la ora actuala pe plan european.

In plus fata de aceste avantaje, elevii scolilor postliceale au sansa de a participa la fel ca si studentii la proiecte de mobilitate cu fonduri europene ERASMUS +.

Scoala Postliceala Sanitara "Carol Davila", cu o experienta in educatie de 26 de ani, este implicata de mai bine de 3 ani in proiecte derulate cu fonduri europene, iar in urmatorii 2 ani scolari 2015-2017 un numar de 60 de elevi vor participa la un nou proiect Erasmus+.

Cele mai vechi parteneriate ale scolii isi afla radacinile in programul European Nursing Module (ENM), un alt fel de Erasmus+, dar incheiat intre 34 scoli si universitati de nursing, strict pe calificarea asistent medical generalist. Acest program se autofinanteaza si permite elevilor si studentilor din 34 scoli (17 ţari europene) sa desfasoare stagii de instruire clinic timp de doua saptamani. Scoala Postliceala Sanitara "Carol Davila" este singura scoala membra ENM care ofera burse pentru studiu international tuturor elevilor participanti la acest program.

Sursa: PaginaMedicala.ro

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/Admitere-la-Scoala-Postliceala-Sanitara-Carol-Davila---sesiunea-de-toamna_21227/

lauff lautf laurf