Imprimare

Banicioiu s-a intalnit cu Vytenis Andriukaitis, comisarul european pentru sanatate

Adaugat in Stiri din domeniul medical

Achizitia de medicamente, vaccinarea, precum si proiectul de lege privind veniturile medicilor au fost cateva dintre temele abordate joi la intalnirea dintre comisarul european pentru sanatate si siguranta alimentara, Vytenis Andriukaitis, aflat intr-o vizita in tara noastra, si ministrul roman al Sanatatii, Nicolae Banicioiu.

"Intalnirea a decurs foarte bine. S-au abordat teme de interes pentru Romania in special partea de achizitii de medicamente, vaccinarea, proiectul de lege pe care o avem in Parlament in dezbatere pentru medici si multe alte teme, intrebari puse si de noi. Dincolo de aprecierile pentru eforturile si masurile care au fost luate pana acum, comisarul si-a exprimat sprijinul si suportul domniei sale pentru tot ceea ce avem de gand a face si de acum incolo in sensul imbunatatirii calitatii serviciului medical, in sensul imbunatatirii infrastructurii sanitare, suport pe tot ceea ce inseamna parte legislativa. Cred ca va fi un mandat de bun augur al domnului comisar", a declarat ministrul Banicioiu, cu prilejul lansarii unei unitati mobile SMURD la Spitalul de Universitar de Urgenta.

Sursa: PaginaMedicala.ro

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/Banicioiu-s-a-intalnit-cu-Vytenis-Andriukaitis_-comisarul-european-pentru-sanatate_21234/

lauff lautf laurf