Imprimare

Vasile Cepoi a fost numit presedinte al Autoritatii Nationale de Management al Calitatii in Sanatate

Adaugat in Stiri din domeniul medical

Fostul ministru al Sanatatii, Vasile Cepoi, a fost numit de catre premierul Victor Ponta in functia de presedinte, cu rang de secretar de stat, al Autoritatii Nationale de Management al Calitatii in Sanatate, potrivit unei decizii publicate vineri in Monitorul Oficial.

Vasile Cepoi a fost ministru al Sanatatii in perioada 7 mai — 3 octombrie 2012 in Guvernul Ponta I.

El a demisionat in contextul unei sesizari pe care Agentia Nationala de Integritate a facut la vremea respectiva catre Directia Nationala Anticoruptie in vederea cercetarii ministrului Cepoi pentru savârsirea infractiunilor de conflict de interese, infractiuni impotriva intereselor financiare ale Comunitatii Europene, precum si a celor asimilate infractiunilor de coruptie, in legatura cu derularea unui proiect finantat prin POSDRU, pe vremea când acesta era director al Directiei de Sanatate Publica Iasi.

Pe 17 martie 2013, Cepoi anunta ca Departamentul pentru Lupta Antifrauda, care a efectuat o ancheta in cazul sau, "nu a gasit nereguli".

"Am primit o hârtie de la DNA prin care sunt anuntat ca nu se va incepe urmarirea penala", declara, pentru AGERPRES, Vasile Cepoi, la vremea aceea consilier de stat in cadrul Cancelariei primului-ministru.

Ulterior, pe 29 iulie 2014, Cepoi a numit presedinte al Comisiei Nationale de Acreditare a Spitalelor.

Sursa: PaginaMedicala.ro

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/Vasile-Cepoi-a-fost-numit-presedinte-al-Autoritatii-Nationale-de-Management-al-Calitatii-in-Sanatate_21240/

lauff lautf laurf