Imprimare

A doua opinie medicala gratuita pentru persoanele diagnosticate cu cancer

Adaugat in Stiri din domeniul medical

Anual peste 70 de mii de romani se imbolnavesc de cancer. Temuta maladie este depistata de cele mai multe ori in faze avansate, dar gratie tratamentelor inovatoare sansele la viata cresc considerabil. Specialistii LIV Hospital Istanbul vin in Romania pentru a oferi gratuit a doua opinie medicala pacientilor bolnavi de cancer.

Specialistii LIV Hospital sunt alaturi de pacientii judetului Brasov pentru a discuta despre diagnosticul lor si schema de tratament pe care o urmeaza in prezent.

Toti cei care doresc sa obtina aceasta opinie din partea medicilor din Istanbul, sunt asteptati sambata, 19 septembrie, in cadrul hotelului Aro Palace, sala Europa III, din Bd. Eroilor, nr 27-29, Brasov. Opiniile medicale sunt acordate de catre prof. Chirurgie Generala, Oktar Asoglu si se fac pe baza programarilor, la numerele de telefon precizate mai jos. Tradurcerea va fi asigurata.

Radioterapia intraoperativa – numita IORT – cea mai noua arma impotriva cancerului, este utilizata in...

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/A-doua-opinie-medicala-gratuita-pentru-persoanele-diagnosticate-cu-cancer_21245/

lauff lautf laurf