Imprimare

Saptamana Europeana a Mobilitatii, intre 16 si 22 septembrie, la Targoviste

Adaugat in Stiri din domeniul medical

Directia de Sanatate Publica Dambovita, in parteneriat cu scoala Postliceala Sanitara „Carol Davila”, scoala Postliceala Sanitara „Christiana” Targoviste si Societatea de Cruce Rosie, filiala Dambovita, celebreaza, in perioada 16-22 septembrie 2015, campania: Saptamana Europeana a Mobilitatii, avand sloganul: „Alege! Schimba! Combina!”.

Scopul campaniei este de a promova formele alternative de transport ecologic si sublinierea faptului ca mobilitatea sporeste in mod clar calitatea vietii in orase, contribuind la reducerea poluarii aerului, a poluarii fonice, a accidentelor si a numarului de persoanelor obeze.

De asemenea, se doreşte promovarea renuntarii pentru o saptamana sau numai pentru o zi, la masina personala, evidentiindu-se asfel, beneficiile imense aduse mediului si sanatatii personale.

Printre obiectivele campaniei se numara: • reducerea cu 20% a emisiilor de gaze cu efect de sera; cresterea cu 20% a eficientei energetice; o cota de 20% din consumul total de energie sa...

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/Saptamana-Europeana-a-Mobilitatii_-intre-16-si-22-septembrie_-la-Targoviste_21251/

lauff lautf laurf