Imprimare

Conferinta internationala in chirurgia cancerului mamar, in octombrie, la Bucuresti

Adaugat in Stiri din domeniul medical

Societatea Romana de Chirurgie a Sanului si Oncologie organizeaza in parteneriat cu UMF „Carol Davila” aI III-a Conferinta Internationala de Cancer Mamar "Pentru o chirurgie frumoasa a cancerulul mamar", intre 9 si 10 octombrie, la Bucuresti.

Pe parcursul celor 3 zile ale conferintei, 35 de specialisti romani si 15 invitati din strainatate (Austria, Egipt, Germania, Grecia, Italia, Israel, si Turcia) vor prezenta lucrari care abordeaza cele mai moderne modalitati de diagnostic si tratament ale cancerului mamar.

Tematica conferintei (Screeningul si modalitati de preventie, Diagnostic imagistic, Diagnostic anatomopatologic si molecular, Tratament sistemic - adjuvant si neoadjuvant - in boala metastatica - tratament molecular tintit - imunoterapie si vaccinoterapie, Radioterapie, Nutritia oncologica) se adreseaza atat medicilor de familie cat si specialistilor in imagistica medicala, chirurgie, ginecologie, endocrinologie, anatomopatologie, oncologie medicala, radioterapie, chirurgie plastica si reconstructiva care sunt direct implicati in managementul acestei afectiuni.

Subiectul central este reprezentat de modalitatile prin care putem trata aceasta boala nu numai pentru a obtine o viata cat mai lunga pentru paciente, dar si o calitate a vietii cat mai buna.

Conferinta organizata de Societatea Romana de Chirurgie a Sanului si Oncologie este o oportunitate pentru implementarea celor mai noi metode in practica clinica pentru realizarea dezideratului de tratament personalizat al cancerului mamar.

Societatea Romana de Chirurgie a Sanului si Oncologie doreste sa contribuie la diseminarea informatiilor privind cele mai moderne modalitati terapeutice in cancerul mamar si contribuie la instruirea specialistilor din tara si la facilitarea comunicarii rezultatelor obtinute prin participarea medicilor romani la cursuri si manifestari internationale.

Sursa: PaginaMedicala.ro

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/Conferinta-internationala-in-chirurgia-cancerului-mamar_-in-octombrie_-la-Bucuresti_21253/

lauff lautf laurf