Imprimare

Dr. Norina Gavan, aleasa sa faca parte intr-un studiu european pe diabet

Adaugat in Stiri din domeniul medical

Dr. Norina Gavan, secretarul general al Societatii de Neuropatie Diabetica, a fost desemnata sa faca parte din Grupul de Studiu al Neuropatiei Diabetice NEURDIAB al Asociatiei Europene pentru Studiul Diabetului (EASD).

Nominalizarea dr. Norina Gavan a fost facuta cu prilejul celei de-a 25-a editii a Intalnirii Anuale a Grupului de Studiu al Neuropatiei Diabetice (NEURODIAB) al Asociatiei Europene pentru Studiul Diabetului, eveniment care s-a desfasurat in perioada 11-13 septembrie, la Elsinore, Danemarca.

„Este o mare onoare pentru mine sa fac parte din Grupul de Studiu al Neuropatiei Diabetice al Asociatiei Europene pentru Studiul Diabetului. Domeniul diabetologiei romanesti se afla in plina dezvoltare, iar Societatea de Neuropatie Diabetica a contribuit, in ultimii ani, la consolidarea imaginii diabetologiei si pe plan international, prin activitatile pe care le-am derulat si care au implicat specialisti din tara si din strainatate. Participarea mea in cadrul Grupului de Studiul al Neuropatiei Diabetice va deschide noi orizonturi in managementul neuropatiei diabetice, pentru tara noastra, fiind o sansa in plus de a dezvolta nivelul stiintific si de cultura medicala, in domeniul neuropatiei diabetice”, a declarat dr. Norina Gavan, secretar general al Societatii de Neuropatie Diabetica.

Dr. Norina Gavan se numara printre fondatorii Societatii de Neuropatie Diabetica, infiintata in august 2012.

Totodata, dr. Norina Gavan este presedintele Asociatiei de Podiatrie, organizatie lansata in luna aprilie 2015, care vizeaza dezvoltarea si promovarea importantei domeniului podiatriei in tara noastra.

Intalnirile anuale ale Grupului de Studiu al Neuropatiei Diabetice din cadrul Asociatiei Europene pentru Studiul Diabetului se numara printre cele mai mari evenimente dedicate domeniului neuropatiei diabetice, la care participa, anual, deopotriva specialisti in neuropatie diabetica si reprezentanti ai domeniilor conexe - neurologie, cardiologie, nefrologie, chirurgie, medicina de familie, medicina interna si endocrinologie.

Editia de anul viitor a intalnirii Anuale a Grupului de Studiu al Neuropatiei Diabetice din cadrul Asociatiei Europene pentru Studiul Diabetului se va desfasura in Romania, organizatorul local fiind Societatea de Neuropatie Diabetica.

Sursa: PaginaMedicala.ro

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/Dr.-Norina-Gavan_-aleasa-sa-faca-parte-intr-un-studiu-european-pe-diabet_21264/

lauff lautf laurf