Imprimare

Clubul Regal al Medicilor promoveaza excelenta in sanatate

Adaugat in Stiri din domeniul medical

Clubul Regal al Medicilor organizeaza prima editie a Congresului “Elite pentru excelenta”, in perioada 16-17 octombrie 2015, la Athenee Palace Hilton, Bucuresti.

Organizat sub inaltul patronaj al Majestatii Sale Regele Mihai I, Congresul Clubului Regal al Medicilor “Elite pentru excelenta” este un forum global de dezbateri, pentru specialistii implicati in schimbul de idei, provocari, inovatie si formare in sanatate.

„Obiectivul Primului Congres este reunirea Elitelor pentru Excelenta, precum si initierea unor manifestari periodice de anvergura conferintelor si a congreselor cu participare pe care o dorim tot mai numeroasa si cu impact profesional in constanta crestere. Elitele sunteti Dumneavoastra, membri ai lumii medicale din toate specialitatile, iar excelenta se construieste in fiecare zi prin practica si dialog profesional”, a declarat conf. dr. Dan – Ioan Ulmeanu (foto), presedintele Clubului Regal al Medicilor.

Cele doua zile de dezbateri multidisciplinare si sesiuni practice reunesc speakeri romani si straini din peste 20 de specialitati. Evenimentul este creditat cu puncte EMC.

Programul stiintific se va axa pe urmatoarele teme: Chirurgia minim-invaziva, toracica, ortopedica, Chirurgie uro-ginecologica, Medicina materno-fetala, Imagistica in ginecologie, Clinica sanului, Abordarea multidisciplinara a pacientului pediatric, Diagnosticul si tratamentul chirurgical in ORL, Cazuri si necazuri in abordarea obezitatii, Gastroenterologie si endoscopie interventionala, Siguranta pacientului in medicina de laborator si va cuprinde si o sesiune de live-surgery.

Invitatii speciali ai evenimentului sunt:

– Prof. dr. Ion-Andrei Mueller-Funogea, sef Sectie Obstetrica si Ginecologie, Marien Hospital Duesseldorf Germania
– Prof. dr. Kiss Jeno, sef Departament Ortopedie Traumatologie, St. Janos Hospital, Budapesta, președintele Societatii maghiare a chirurgiei umarului si cotului
– Dr. Paola Magnoni, director Departament Chirurgie genarala si Radiodiagnostic, Humanitas Research Hospital, Milano, Italia
– Dr. Umberto Cariboni, specialist Chirurgie toracica, Universitatea din Milano, Italia

– Dr. Paoulo Fabiani, chirurgie generala, Serviciul de Sanatate Publica din Provincia Andaluzia, Spania

Taxa de inregistrare: 180 de lei ( termenul limita: 3 octombrie 2015).

Detalii si inregistrare: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Sursa: PaginaMedicala.ro

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/Clubul-Regal-al-Medicilor-promoveaza-excelenta-in-sanatate_21284/

lauff lautf laurf