Imprimare

Informare cu privire la cancerul de col uterin, pe 22 octombrie

Adaugat in Stiri din domeniul medical

Joi, 22 octombrie, la Bucuresti, va avea loc Conferinta Nationala de Prevenire a Cancerului de Col Uterin, incepand cu ora 18:00, la Camera de Comert si Industrie a Romaniei din Bucuresti si va fi transmisa live in Iasi si Sibiu.

„Anul acesta vor fi speakeri prezenti in fiecare locatie si ne dorim sa existe interactiune intre cele trei orase in care aducem conferinta anul acesta”, spune Alina Stanciu, manager JustAD si coordonatorul echipei de organizare a proiectului.

Lupta impotriva cancerului de col uterin continua si anul acesta si pentru ca un numar cat mai mare de femei sa fie informate corect cu privire la aceasta problema.

„Intrucat cancerul colului uterin are o lunga perioada de evolutie sub forma unor leziuni precursoare, depistarea si tratarea acestor leziuni reprezinta o masura extrem de eficienta de prevenire a cancerului de col invaziv. Importanta preventiei este una semnificativa, atat pentru pacienta, deoarece vorbim despre o patologie potential letala,...

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/Informare-cu-privire-la-cancerul-de-col-uterin_-pe-22-octombrie_21324/

lauff lautf laurf