Imprimare

Institutul de Psihiatrie „Socola” Iasi are un nou manager

Adaugat in Stiri din domeniul medical

In perioada 5- 7 octombrie 2015 a avut loc concursul pentru ocuparea postului de manager la Institutul de Psihiatrie „Socola” Iasi, in urma caruia dr. Gabriel Oprisanu a indeplinit toate criteriile pentru a deveni manager.

Principalul obiectiv al noului manager este obtinerea acreditarii institutului.

„Ocuparea functiei de manager la un spital de asemenea anvergura este o mare provocare, dar si o mare responsabilitate. Apropierea celui mai mare examen pe care Institutul il va avea in scurt timp si anume procesul de acreditare implica o mare responsabilitate atat pentru echipa de management cat si pentru personalul unitatii. Rigoarea, controlul si coordonarea sunt principalele cerinte a unui management performant, iar singura mea solicitare catre angajati este cea de a-si indeplini sarcinile de serviciu prevazute in fisa postului. Indeplinirea conditiilor de acreditare este un proces pentru care este nevoie de implicarea totala a personalului Institutului care reprezinta cea mai importanta resursa a unitatii. Avem un plan de management care odata implementat va consolida rolul pe care Socola il are deja in psihiatria romaneasca”, a precizat dr. Gabriel Oprisanu, noul manager al Institutului de Psihiatrie „Socola”.

Concursul a constat intr-o proba scrisa, un test grila de verificarea cunostintelor, cu durata de 2 ore, cu caracter eliminatoriu, din intrebarile afisate pe site-ul scolii Nationale de Sanatate Publica si Management Sanitar Bucuresti si o proba privind sustinerea proiectului de management, (intocmit dupa o tema cadru din cele publice pe site-ul unitatii si afisate la sediul acesteia).

La concurs s-a inscris un singur candidat - dr. Gabriel Oprisanu - care a obtinut la proba scrisa nota: 9.80, iar, la sustinerea proiectului de management nota 9.75.

Gabriel Oprisanu a devenit manager interimar al Institutului Socola inca din aprilie, anul acesta. Punerea sa in functie s-a facut dupa ce fostul manager – Lucian Burlea – a fost pus sub control judiciar.

Gabriel Oprisanu a mai indeplinit functia de consilier al ministrului Sanatatii, Nicolae Banicioiu.

Sursa: PaginaMedicala.ro

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/Institutul-de-Psihiatrie-_Socola_-Iasi-are-un-nou-manager_21316/

lauff lautf laurf