Imprimare

Cambridge University Hospital angajeaza asistenti medicali generalisti

Adaugat in Stiri din domeniul medical

Cambridge University Hospital, unul dintre cele mai prestigioase unitati medicale din Marea Britanie, afiliata unei institutii de invatamant de renume international, recruteaza asistenti medicali generalisti pentru sectiile: Oncologie , Neurologie , Medicina Generala, Chirurgie, Cardiologie.

Interviurile cu reprezentantii Spitalului Cambridge University vor avea loc pe Skype in data de 21 Octombrie 2015.

Posturi disponibile sunt fulltime, permanente, pentru asistenti medicali cu experienta cat si pentru proaspat absolventi.

Salariu si contract:

  • Salariu anual Band 5 cuprins intre 21,692£- 28,180£ pentru un program de 37.5 ore/saptamana
  • Plata aditionala a orelor suplimentare si a garzilor
  • Contract pe perioada nedeterminata, Fulltime
  • Program amplu de insertie la locul de munca
  • Oportunitati de dezvoltare

Relocare si beneficii:

  • 1 luna de cazare gratuita
  • 400£ alocatie de relocare
  • acces la sala de sport si relaxare Frank Lee Leisure din incinta
  • distanta scurta de Aeroportul Stansted
  • doar 45 de minute cu trenul pana in Londra

Cerinte:

  • Diploma Asistent Medical
  • Bun nivel al limbii engleza este esential (Nivelul 2 sau mai mare)
  • Inregistrat la NMC (sau in proces de a completa inregistrarea)

Informatii despre spital:

Situat in fermecatorul oras Cambridge, este unul dintre cele mai mari si mai renumite spitale din Marea Britanie. Cambridge University Hospital este un centru medical national cunoscut pentru tratamentul de specialitate oferit pacientilor sai, fiind de asemenea un spital universitar cu o reputatie internationala. Cambridge University Hospital detine totodata si un centru amplu de cercetare biomedicala creat de guvern.

Cambridge University Hospital angajeaza asistenti medicali generalisti

De ce sa lucrezi pentru Cambridge University Hospital

Cambridge University Hospitals a demonstrat ca este unul dintre cele mai importante spitale din Marea Britanie in ceea ce priveste atentia oferita pacientilor incepand de la maternitate pana la chirurgie si tratarea de specialitate al cancerului si acest lucru se datoreaza in mare masura si asistentilor medicali care lucreaza in cadrul acestui spital.

Profesionisti dedicati si calificati, asistentii medicali care lucreaza in cadrul spitalului sunt intr-un continuu proces de perfectionare, urmand cursuri de traumatologie, management sau aleg din paleta de cursuri gratuite puse la dispozitie de Trust.

Informatii despre oras:

Unul din cele mai incantatoare orase din Marea Britanie, Cambridge este o impletire armonioasa intre nou si vechi, incepand cu universitatea de renume international, stradutele medievale si pana la noile campusuri tehnologice si parcurile high-tech.


Cambridge este un loc minunat pentru a trai cu scoli bune, o multitudine de locuinte, centre comerciale nou dezvoltate, facilitati sportive si o gama larga de restaurante, cafenele, baruri, cluburi si cinematografe.

Orasul are legaturi bune de transport, o calatorie cu trenul pana la Londra dureaza in jur de 45 de minute iar aeroportul international Stansted, care are curse catre Bucuresti este in vecinatatea orasului.
 

Regiunea Cambridge a fost inclusa in planurile nationale de dezvoltare implementate de guvern, planuri ce prevad constructia a 47.000 de noi locuinte si aparitia a 50,000 noi locuri de munca pentru urmatorii 10 ani.

Cambridge University Hospital angajeaza asistenti medicali generalisti

Sursa: PaginaMedicala.ro

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/Cambridge-University-Hospital-angajeaza-asistenti-medicali-generalisti_21351/

lauff lautf laurf