Imprimare

(P) Imbunatatirea sanatatii gingiilor cu Philips Sonicare FlexCare Platinum

Adaugat in Stiri din domeniul medical

Periutele Philips Sonicare utilizeaza tehnologia Sonicare pentru o actiune de curatare dinamica ce directioneaza fluidul in spatiile interdentare si de-a lungul liniei gingiilor pentru dinti mai albi si gingii mai sanatoase.

Noua generatie Philips Sonicare FlexCare Platinum cu tehnologia AdaptiveClean ofera acelasi rezultat impecabil chiar cu tehnici diferite de periere.

  Aceasta inovativa tehnologie se bazeaza pe doua componente: capul de periere AdaptiveClean si un senzor de presiune intuitiv. Ambele caracteristici contribuie la realizarea unui periaj mai inteligent.

Capul de periere AdaptiveClean cu marginile moi si flexibile, fabricate din cauciuc, permit perilor sa se adapteze formei unice a dintilor. Ofera o suprafata de contact de pana la 4x mai mare*(fata de capul de periere Diamond Clean) si indeparteaza cu pana la 10x mai multa placa bacteriana decat o periuta manuala.
Acest cap de periere se aplica si se detaseaza rapid pe manerul periutei pentru o prindere sigura si intretinere si curatare usoare.

(P) Imbunatatirea sanatatii gingiilor cu Philips Sonicare FlexCare Platinum

Pentru a-i ghida spre utilizarea unei tehnici corecte de periere, periuta are incorporat un cronometru de 2 minute ce ajuta la respectarea timpului de periere si un semnal sonor la interval de 30 de secunde ce indica momentul in care termini fiecare patrime a gurii si te avertizeaza sa treci mai departe, oferind astfel o curatare uniforma la nivelul intregii guri. Cele 3 moduri de periaj include un mod de Curatare pentru o curatare zilnica impecabila (2 minute) un mod Albire pentru indepartarea petele de suprafata (2 minute si 30 de secunde),si modul Deep Clean pentru o curatare in profunzime (3 minute).

PeriutaPhilips Sonicare FlexCare Platinum are posibilitatea de a seta nivelul de intensitate in timpul periajului pentru o experienta de periere personalizata.

De asemenea periuta are un senzor de presiune intuitiv - daca este aplicata o presiune prea mare, manerul pulseaza usor pentru a-i avertiza pe pacienti ca apasa prea tare. In cadrul unui studiu efectuat pe pacienti din S.U.A., 7 din 10 persoane care isi periau dintii agresiv au redus presiunea de periere in urma utilizarii senzorului de presiune.

Perii albastri cu rol de reamintire, se estompeaza pana la culoarea alba pentru a putea recunoaste momentul in care trebuie inlocuit capul de periere. Pentru rezultate optime medicii recomanda inlocuirea capului de periere la fiecare trei luni.

Periuta include si un sistem de igienizare al capetelor de periute prin lampa UV si 1 toc de transport.

Pentru mai multe informatii, va rugam sa accesati www.philips.ro/sonicare

(P) Imbunatatirea sanatatii gingiilor cu Philips Sonicare FlexCare Platinum

Sursa: PaginaMedicala.ro

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/_P_-Imbunatatirea-sanatatii-gingiilor-cu-Philips-Sonicare-FlexCare-Platinum_21368/

lauff lautf laurf