Imprimare

”Noua ne pasa. impreuna daruim speranta”, campanie derulata de Crucea Rosie

Adaugat in Stiri din domeniul medical

Intreaga tara este solidara cu victimele tragicului eveniment petrecut in seara de 30 octombrie, din clubul bucurestean Colectiv. Ca urmare a acestei tragedii nationale, din spirit de solidaritate cu supravietuitorii si cei care lupta pentru viata acestora, Crucea Rosie lanseaza campania: ”Noua ne pasa. Impreuna daruim speranta”. 

Campania ”Noua ne pasa. Impreuna daruim speranta!” vine ca un sprijin suplimentar pentru toate victimele evenimentului, pentru rudele acestora, dar si pentru spitalele implicate in salvarea si ajutorarea persoanelor afectate de tragedia din clubul bucurestean.

Donatiile se pot realiza online pe site-ul Crucii Rosii Romne (www.crucearosie.ro) sau prin transfer bancar la unul dintre conturile deschise de Crucea Rosie Romna la BRD, agentia Piata Romana:

• RO22BRDE410SV18508914100 EUR
• RO37BRDE410SV81385954100 USD
• RO36BRDE410SV29647144100 LEI

Pentru cei care vor sa faca donatii din strainatate, CODUL SWIFT este: BRDEROBU.

Spiritul de solidaritate din sufletul romanilor s-a aratat inca din primele momente ale tragediei, cand sute de oameni s-au prezentat la centrele de transfuzii pentru a dona sange, atat de necesar in operatiile persoanelor internate cu arsuri. Mai mult decat atat, sute de medici si studenti la medicina au facut eforturi supraomenesti pentru a gestiona situatiile critice din spitale, pentru a trata si pentru a readuce speranta celor implicati in nefericitul evenimentul, se arata intr-un comunicat al Crucii Rosii.

Campania este realizata in parteneriat cu un post TV romanesc.
 

Autor: Iulia Vișan

Sursa: PaginaMedicala.ro

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/_Noua-ne-pasa.-impreuna-daruim-speranta_-campanie-derulata-de-Crucea-Rosie_21403/

lauff lautf laurf