Imprimare

Incendiul din COLECTIV. Colegiul Medicilor Bucuresti: Solidaritate si profesionalism

Adaugat in Stiri din domeniul medical

Reprezentantii Colegiului Medicilor din Municipiul Bucuresti au transmis un mesaj pentru profesionistii din sanatate, pentru victimele incendiului din Colectiv, dar si pentru familiile lor.

”In aceste zile am trait, individual si colectiv, momente de mare dramatism.Ca medici suntem permanent in mijlocul suferintei umane dar niciodata aceasta nu a fost atat de profunda ca acum cand, in cateva clipe, zeci de vieti au fost spulberate iar alte zeci se zbat, in chinuri cumplite, intre viata si moarte.

Sute de medici, membrii ai CMMB, de pe ambulante si SMURD, din spitale si UPU, specialisti si rezidenti, au fost si sunt implicati total, cu pasiune si profesionalism in aceasta lupta pentru viata. Cu totii suntem alaturi de cei aflati in suferinta si nici un efort nu este prea mare pentru a salva cat mai multe vieti”, spun reprezentantii medicilor din Bucuresti.

Sursa: PaginaMedicala.ro

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/Incendiul-din-COLECTIV.-Colegiul-Medicilor-Bucuresti_-Solidaritate-si-profesionalism_21416/

lauff lautf laurf