Imprimare

Doi medici israelieni ofera consultatii gratuite si second opinion pentru ranitii din Colectiv

Adaugat in Stiri din domeniul medical

O clinica privata ofera in mod gratuit pentru pacientii arsi in urma tragediei din Clubul Colectiv, consultatii in spital (4 si 5 noiembrie) si expertiza de second opinion (noiembrie si decembrie), de la doi medici din Israel, specializati in tratarea armatei din zone de conflict.

Profesorul Linton David-Michael, Director Medical la sectia de Terapie Intensiva din cadrul Hadassah Medical Center va fi in Bucuresti pe 4 si 5 noiembrie pentru a consulta pacienti din spitalele de stat.

Profesorul Linton David-Michael este Directorul Medical al sectiei de Terapie Intensiva din cadrul Hadassah Medical Center. Acest spital a pus bazele medicinei moderne in Israel si implementeaza recunoscutul sistem “Medicina de Maine”, prin care incorporeaza solutii foarte avansate de tratament personalizat pentru pacientii sai.

Prof. Linton David-Michael va fi in Bucuresti in datele de 4 si 5 noiembrie si va consulta gratuit pacientii din spitalele de stat, care au suferit arsuri grave in urma incidentului din clubul Colectiv. Vizitele vor fi realizate doar la solicitarea si cu acordul familiilor, care solicita acest lucru clinicii Intermedicas.

Prof. Josef Haik, director al sectiei de Arsi din cadrul Sheba Medical Center din Israel, va acorda second opinion referitor la solutii medicale de ultima generatie, pentru reconstructia tesutului. El este directorul sectiei de Arsi din cadrul Sheba Medical Center din Israel, cel mai avansat centru medical israelian, specializat in trarea pacientilor cu arsuri foarte grave. Acesta va acorda in mod gratuit expertiza de second opinion tinerilor care au suferit arsuri grave in incidentul de la Colectiv. Recomandarile sale si ale echipei pe care o conduce vor viza solutiile de chirurgie reconstructiva complexa si de recuperare pe termen mediu si lung.

Dosarele vor fi trimise echipei din Israel.

Gestionarea cazurilor de reconstructie chirurgicala implica totodata costuri semnificative pe termen mediu si lung. Persoanele care doresc sa sprijine acest proces pot sa doneze pentru Cazul Colectiv in conturile Fundatiei CMU- Regina Maria:

RO70 RZBR 0000 0600 1278 5673 / LEI - Raiffeisen Bank Ag Bucuresti
RO43 RZBR 0000 0600 1278 5674/ EURO - Raiffeisen Bank Ag Bucuresti.

Sursa: PaginaMedicala.ro

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/Doi-medici-israelieni-ofera-consultatii-gratuite-si-second-opinion-pentru-ranitii-din-Colectiv_21413/

lauff lautf laurf