Imprimare

Bilant admitere rezidentiat: 1.875 de candidati

Adaugat in Stiri din domeniul medical

Un numar de 1.875 de candidati s-au inscris la concursul pentru admiterea in rezidentiat la UMF "Carol Davila" din Bucuresti in domeniile medicina, medicina dentara si farmacie, examen care va avea loc duminica (15 noiembrie 2015) si este organizat de Ministerul Sanatatii - informeaza Agerpres.

Din totalul celor 1.875 de candidati, 1.520 s-au inscris la medicina, 211 la medicina dentara si 144 la farmacie.

Locurile si posturile scoase la concurs in centrul universitar din Bucuresti sunt: pentru medicina (709 locuri si 165 de posturi), pentru medicina dentara (44 de locuri) si pentru farmacie (26 locuri si 14 posturi).

Concursul se va derula sub forma de test-grila cu 200 de intrebari, pe o durata de 4 ore. Punctajul minim de promovare reprezinta 60% din punctajul maxim realizat la cele 200 de intrebari pentru fiecare domeniu, din care 50 de tip complement simplu si 150 de tip complement multiplu.

Ocuparea locurilor/ posturilor in cele 60 de specialitati se va face in ordinea punctajului de promovare obtinut, pe fiecare centru universitar, in limita locurilor/ posturilor publicate pentru fiecare domeniu in centrul universitar respectiv, alcatuindu-se o singura clasificare pentru fiecare domeniu.

Locurile si posturile scoase la concurs cu centrul de pregatire Bucuresti si Constanta au fost atribuite judetelor Arges, Braila, Bucuresti, Buzau, Calarasi, Constanta, Dambovita, Giurgiu, Ialomita, Ilfov, Prahova, Teleorman si Tulcea.

 Mult succes candidatilor!

 

 

Sursa: PaginaMedicala.ro

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/Bilant-admitere-rezidentiat_-1.875-de-candidati_21427/

lauff lautf laurf