Imprimare

(P) Simte diferenta in doar 7 zile cu Philips Sonicare HealthyWhite+!

Adaugat in Stiri din domeniul medical

Poti avea un zambet mai stralucitor fara a renunta la alimentele care pateaza sau bauturile tale preferate! S-a dovedit ca periuta Philips Sonicare HealthyWhite+ elimina pana la 100% mai multe pete in numai 1 saptamana fata de o periuta manuala.

Gratie tehnologiei unice, periutele Philips Sonicare curata perfect suprafata dintilor si in acelasi timp contribuie la indepartarea eficienta a placii bacteriene din spatiile interdentare si de-a lungul liniei gingiei.

Capul de periere actioneaza cu o frecventa ridicata, generand vibratii sonice care imping lichidul intre dinti si ofera astfel o experienta de periaj cu totul noua.

(P) Simte diferenta in doar 7 zile cu Philips Sonicare HealthyWhite+!

Toate periutele au incorporat un cronometru de minim 2 minute ce te ajuta sa respecti timpul de periere si un semnal sonor la interval de 30 de secunde ce indica momentul in care termini fiecare patrime a gurii si te avertizeaza sa treci mai departe, oferind astfel o curatare uniforma la nivelul intregii guri.

(P) Simte diferenta in doar 7 zile cu Philips Sonicare HealthyWhite+!

PeriutaPhilips Sonicare Healthy White+ are 2 moduri de curatare si posibilitatea de a seta nivelul de intensitatea in timpul periajului: scazut, mediu, intens.

Mod Curatare si Albire: indeparteaza petele de suprafata precum cele de cafea, ceai, tutun si vin rosu. Periajul dureaza 2 minute si 30 de secunde pentru a te concentra asupra dintilor vizibili din fata.

(P) Simte diferenta in doar 7 zile cu Philips Sonicare HealthyWhite+!

Mod Curatare: pentru o curatarea zilnica exceptionala.

Beneficii ale periutei de dinti Philips Sonicare HealthyWhite+ fata de o periuta manuala:

  • Indeparteaza pana la 100% mai multe pete de suprafata
  • Albeste cu pana la 2 nuante in 2 saptamani
  • Elimina de pana la 7 ori mai multa placa bacteriana
  • Imbunatateste sanatatea gingiilor in doar doua saptamani
     

Periuta de dinti Philips Sonicare HealthyWhite+ poate fi utilizata in siguranta pe aparate dentare, lucrari dentare, implanturi. (In cazul aparatelor dentare, capetele de periere se uzeaza mai rapid.)

Afla mai multe informatii despre produsele de igiena orala Philips, accesand site-ul: www.philips.ro/sonicare

Sursa: PaginaMedicala.ro

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/_P_-Simte-diferenta-in-doar-7-zile-cu-Philips-Sonicare-HealthyWhite__21435/

lauff lautf laurf