Imprimare

Tratat International de Urologie semnat de Prof. Dr. Petrisor Geavlete

Adaugat in Stiri din domeniul medical

Un nou tratat de urologie, Handbook of Endourology, a fost realizat si lansat sub coordonarea Prof. Dr. Petrisor Geavlete.

Acest Tratat International de Urologie - al doilea la nivel international - se bazeaza pe analiza a peste 100.000 de proceduri endoscopice, efectuate in ultimii 25 de ani de catre medici urologi romani, dintre care o mare parte au fost realizate de catre Prof. Dr. Petrisor Geavlete.

„Aparitia acestui tratat medical este un eveniment editorial unic in istoria Urologiei romanesti, dar si pentru literatura Urologica internationala. Finalizarea unui astfel de material stiintific a reprezentat o provocare, mai ales in conditiile unei dezvoltari continue si fara precedent a Endourologiei, cea mai dinamica parte a specialitatii Urologie”, declara Prof. Dr. Petrisor Geavlete, coordonator al Tratatului Handbook of Endourology.

“Ne-am dorit sa sustinem aceasta lansare pentru ca stim cat este de important pentru medici sa aiba acces la informatii complete si actualizate. Noi credem in procesul de invatare continua a medicilor si dorim sa le fim un real sprijin in acest sens. ”, declara Dr. Doris Andronescu, Director General al spitalului privat ce a sustinut acest proiect.

Handbook of Endourology este structurat in 5 volume, dintre care primul a fost deja tiparit, iar celelalte 4 urmeaza a fi tiparite, succesiv, pana in luna iulie a anului viitor.
 

Sursa: PaginaMedicala.ro

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/Tratat-International-de-Urologie-semnat-de-Prof.-Dr.-Petrisor-Geavlete_21456/

lauff lautf laurf