Imprimare

Prof. Ioanel Sinescu, mandat nou la UMF Carol Davila

Adaugat in Stiri din domeniul medical

Alegerile in structurile si functiile de conducere pentru Universitatea de Medicina si Farmacie „Carol Davila” din Bucuresti s-au incheiat informeaza biroul de presa al UMF "carol Davila".

Potrivit rezultatelor confirmate si prezentate de catre Biroul Electoral al U.M.F. „Carol Davila” Acad.I.Sinescu a primit, din partea comunitatii universitare, girul pentru un nou mandat de 4 ani (2016-2020) pentru functia de Rector.

„Este un moment extrem de important in evolutia Universitatii de Medicina si Farmacie „Carol Davila” , fapt determinat de dorinta continuitatii, manifestata prin vot de catre comunitatea noastra universitara. Acest vot liber exprimat ma onoreaza si in acelasi timp ma obliga in a permanetiza prestigiul si recunoasterea academica a universitatii. Totodata, am convingerea ca proiectele demarate in mandatul ce tocmai se incheie, dar si cele pe care le vom demara in urmatorii 4 ani se vor materializa intr-o ampla dezvoltare a U.M.F. „Carol Davila” , in primul rand din punct de vedere educational, al cercetarii stiintifice medicale dar si administrativ” a declarat Acad.I.Sinescu, Rector al U.M.F. „Carol Davila”.

Conform datelor transmise de Biroul Electoral al U.M.F. „Carol Davila”, in al doilea tur al alegerilor pentru functia de Rector, dintr-un numar de 1547 de alegatori inscrisi pe listele de vot, s-au prezentat la urne 1041 de votanti. Astfel s-au inregistrat 1008 voturi valabil exprimate, 31 de voturi nule, 6 voturi albe, iar 758 de voturi au fost atribuite Acad.I.Sinescu.

Sursa: PaginaMedicala.ro

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/Prof.-Ioanel-Sinescu_-mandat-nou-la-UMF-_Carol-Davila__21509/

lauff lautf laurf