Imprimare

Cea de-a 13-a editie a Practic MF Baile Herculane

Adaugat in Stiri din domeniul medical

Compania de comunicare medicala Houston NPA a desfasurat in perioada 11-13 Martie 2016 a 13-a editie a Practic MF la Baile Herculane, tema fiind Activitatea medicului de familie - marcata de birocratie excesiva si operatiuni informatice incete care scad calitatea actului medical.

Pentru medicii de familie, Practic MF este o agora unde pot afla noutati, pot schimba impresii, pareri.

Printre lectori s-au numarat: Prof. Dr. Carmen Panaitescu Bunu, Prof Dr. Mihaela Simu, Conf. Dr. Patricia Cristiodor, Sef lucr. dr Alin Demetrian.

Programul evenimentului a inclus o prezentare de tip demonstrativ despre "Resuscitarea in prespital - mit sau realitate in activitatea medicului de familie", sustinuta de Dr. Diana Branzei.

De asemenea, programul a inclus si un workshop pe tema "Aspecte ale malpraxisului in activitatea medicului de familie", prezentat de Dr. Lesnic, medic expert atestat in malpraxis la Laboratorul de Medicina Legala Slatina.

Subiectul comun punctat de majoritatea lectorilor de la aceasta editie a Practic MF a fost activitatea medicului de familie, care este impactata de birocratie excesiva si nereguli ale sistemului informatic.

Au participat 207 medici si s-au abordat lucrari din mai multe domenii, ceea ce demonstreaza ca evenimentul evolueaza prin adaptarea la nevoile de informare ale medicilor.

Sursa: PaginaMedicala.ro

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/Cea-de-a-13-a-editie-a-Practic-MF-Baile-Herculane_21525/

lauff lautf laurf