Imprimare

UberSMURD: cursuri de prim ajutor la atingerea unui buton

Adaugat in Stiri din domeniul medical

Joi, 7 aprilie, cu ocazia Zilei Mondiale a Sanatatii, Uber si Fundatia pentru SMURD deruleaza UberSMURD, o initiativa care isi propune sa faciliteze accesul cat mai multor persoane la cursurile de prim ajutor oferite de voluntarii Fundatiei.

Pentru cei care doresc sa cheme o masina UberSMURD, dar nu au cont, Uber va acoperi valoarea de 30 de lei a cursei daca descarca aplicatia si introduc codul PENTRUSMURD, atunci cand comanda o cursa.

Toate veniturile realizate in cadrul acestei intiative vor fi donate integral Fundatiei pentru SMURD. Pentru a comanda o masina UberSMURD, tariful minim este de 30 e lei, insa utilizatorii pot alege sa doneze mai mult.

"Proiectul SMURD se inscrie intr-o serie mai larga de actiuni promovate de Fundatia pentru SMURD, toate destinate in final, sustinerii activitatii SMURD, dar si instruirii populatiei. Cunoasterea celor mai simple reguli de acordare a primului ajutor de catre fiecare dintre noi poate salva vieti omenesti", a declarat Tiberiu Fechete, Directoe Executiv al Fundatiei pentru SMURD.

Sfaturi utile pentru cei care vor comanda UberSMURD:
- este recomandat ca solicitarile pentru UberSMURD sa se faca pentru grupuri de cel putin 10 persoane, pentru a asigura o eficienta maxima a acestei initiative'
- este recomandat ca utilizatorii sa asigure o incapere special dedicata pentru cursul de prim-ajutor;
- este probabil ca cererea sa fie mare, de aceea se poate intampla sa nu existe mereu o masina UberSMURD disponibila. Utilizatorii sunt rugati sa incerce peste cateva minute.

Sursa: PaginaMedicala.ro

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/UberSMURD_-cursuri-de-prim-ajutor-la-atingerea-unui-buton_21560/

lauff lautf laurf