Imprimare

Revendicarile Federatiei Sindicale Hipocrat dezbatute in Comisia de Sanatate

Adaugat in Stiri din domeniul medical

Update:

Federatia Sindicala Hipocrat, Sindicatul Promedica si Camera Federativa a Sindicatelor Medicilor din Romania saluta intentia de retragere a Ordonantei de Urgenta privind salarizarea, un proiect controversat inca din momentul in care au inceput discutiile pe aceasta tema.

Consideram ca aceasta decizie este cea mai potrivita si ca raspunde solicitarilor pe care le-am facut in repetate randuri, atat la nivelul Guvernului Romaniei, cat si in timpul intalnirii care a avut loc astazi la Comisia de Sanatate din Camera Deputatilor.

Asteptam cu interes discutiile viitoare, care speram sa satisfaca cererile salariale si sa asigure o remuneratie echitabila a personalului din sistemul sanitar.

Federatia Sindicala Hipocrat, Sindicatul Promedica si Camera Federativa a Sindicatelor Medicilor din Romania anunta continuarea protestelor, al caror calendar va fi anuntat ulterior.

Reprezentantii Federatiei Sindicale Hipocrat isi sustin revendicarile in Comisia de Sanatate din Camera Deputatilor, pe 12 aprilie, incepand cu ora 11.00, potrivit programului oficial de pe ordinea de zi a Comisiei de Sanatate, care poate fi accesata aici.

Calendarul manifestarilor viitoare va fi stabilit ulterior acestei intalniri.

Sursa: PaginaMedicala.ro

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/Revendicarile-Federatiei-Sindicale-Hipocrat-dezbatute-in-Comisia-de-Sanatate_21568/

lauff lautf laurf