Imprimare

Cea mai importanta conferinta interdisciplinara pe tema stresului, anxietatii si depresiei a intrat pe ultima suta de metri

Adaugat in Stiri din domeniul medical

Cel mai important eveniment interdisciplinar pe tema stresului, anxietatii si depresiei dedicat specialistilor in sanatate a intrat pe ultima suta de metri.

Pe 13-14 mai peste 300 de profesionisti in sanatate din numeroase specialitati medicale sunt asteptati la Bucuresti-Hotel Ramada Parc sa dezbata provocarile cu care se confrunta in diagnosticarea, tratarea si monitorizarea pacientilor cu tulburari de sanatate mintala.

Editia II a Conferintei Nationale “Stres, Anxietate, Depresie (SAD)” se axeaza pe complicatiile si comorbiditatile pacientilor cu tulburari psihice, deoarece numarul consultatiilor cerute de medicii cu specialitatea psihiatrie catre alti medici (si invers) au crescut considerabil.

La eveniment vor participa lectori de renume care vor deschide cu aceasta ocazie noi cai de dialog si de informare, astfel incât impactul acestor tulburari de sanatate mintala asupra pacientului si asupra societatii sa fie cât mai mic.

Taxele de participare pentru medici si farmacisti sunt cuprinse intre 130 lei si 160 lei, pentru psihologi/psihoterapeuti intre 150-180 lei, iar pentru asistenti si rezidenti intre 80 si 100 lei.

Toate taxele sunt reduse pâna pe 25 aprilie 2016.

 http://despre-depresie.ro/inscriere

Sursa: PaginaMedicala.ro

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/Cea-mai-importanta-conferinta-interdisciplinara-pe-tema-stresului_-anxietatii-si-depresiei-a-intrat-pe-ultima-suta-de-metri_21576/

lauff lautf laurf