Imprimare

Simpozionul de Comunicari Stiintifice Dr. Mioara Mincu - Traditional si modern in medicina si farmacie

Adaugat in Stiri din domeniul medical

SCOALA POSTLICEALA SANITARA „CAROL DAVILA” organizeaza o noua editie a Simpozionului de Comunicari Stiintifice “DR. MIOARA MINCU” “TRADITIONAL SI MODERN IN MEDICINA SI FARMACIE”

Bucuresti, 6 mai 2016

Scoala Postliceala Sanitara „Carol Davila” organizeaza in data de 18 mai o noua editie a simpozionului de comunicari stiintifice “Dr. Mioara Mincu” cu tema “Traditional si modern in medicina si farmacie”.

Evenimentul este destinat cadrelor didactice din invatamantul preuniversitar si universitar, farmacistilor, medicilor, asistenţilor medicali, psihologilor, moaselor, kinetoterapeutilor s.a.

Din comisia stiintifica a simpozionului fac parte: Dr. ing. Silvana Mihaela DANAILa-GUIDEA - Facultatea de Biotehnologii, Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara Bucuresti, Conf. dr. Irina ZARAFU - Facultatea de Chimie, Universitatea Bucuresti, Conf. dr. Cornel CHIRITA - Facultatea de Farmacie, Universitatea de Medicina si Farmacie „Carol Davila”, Prof. Cecilia IUGA - Metodist Casa Corpului Didactic Bucuresti.

Simpozionul include trei sectiuni dedicate: medicilor, farmacistilor, asistentilor medicali, cadrelor didactice care acopera domeniul medical, dar si domeniilor de psihologie, biologie si stiinte. Persoanele interesate pot participa cu articole specifice uneia dintre cele trei sectiuni ale simpozionului.

Participantii din domeniul medical se bucura de acordarea de credite profesionale prin parteneriatele traditionale cu Ordinul Asistentilor Medicali Generalisti, Moaselor si Asistentilor Medicali din Bucuresti si Colegiul Farmacistilor din Romania.

Inscrierea participantilor se face pana la data de 12 mai 2016 prin completarea fiselor de inscriere si trimiterea articolelor se face pana la aceeasi data.

Pentru mai multe detalii, puteti accesa pagina de eveniment aici.

Sursa: PaginaMedicala.ro

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/Simpozionul-de-Comunicari-Stiintifice-_Dr.-Mioara-Mincu_---Traditional-si-modern-in-medicina-si-farmacie_21592/

lauff lautf laurf