Imprimare

A 13-a Editie a Congresului International de Estetica Dentara

Adaugat in Stiri din domeniul medical

Peste 1.000 de participanti din intreaga lume vor participa la cea de-a 13-a editie a Congresului International de Estetica Dentara organizat de Societatea de Stomatologie Estetica din Romania

Societatea de Stomatologie Estetica din Romania va organiza in perioada 12-14 mai, la Bucuresti, cea de-a 13-a editie a Congresului International de Estetica Dentara, eveniment international de anvergura gazduit si care va reuni peste 1.000 de participanti din intreaga lume.

Cei mai importanti specialisti in estetica dentara, implantologie, parodontologie, protetica si noi tehnologii ale esteticii dentare din tari precum Israel, Elvetia, Italia, Germania, Portugalia, SUA, Canada, Franta, Chile sau Marea Britanie vor lua parte la acest eveniment.

Lucrarile Congresului se vor desfasura la JW Marriott Grand Hotel Bucuresti, in sase sali paralele, si se vor bucura de prezentarile celor mai prestigiosi lectori de renume mondial, printre care Prof. Dr. Nitzan Bichacho, Prof. Dr. Anton Sculean, Prof. Dr. Simone Grandini sau Prof. Dr. Marius Steigmann.

”Congresul International de Stomatologie Estetica este o dimensiune de referinta pentru specialistii din domeniu, medici stomatologi si experti in estetica dentara.

Tema din acest an o reprezinta Absolute Esthetics, care arata ca profesia de stomatolog nu se rezuma doar la tratamente medicale, ci implica si rezultate estetice.

Congresul este un eveniment de prestigiu pe care Bucurestiul il gazduieste din 2003 incoace, dovada a faptului ca Romania reprezinta un punct important pe harta esteticii dentare din intreaga lume”, a declarat medicul Florin Lazarescu, membru fondator al Societatii de Stomatologie Estetica din Romania si presedinte al Societatii Europene de Cosmetica Dentara.


Programul congresului poate fi vizualizat aici: sser.ro/docs/program-congres-sser-2016.pdf

 

 

Sursa: PaginaMedicala.ro

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/A-13-a-Editie-a-Congresului-International-de-Estetica-Dentara_21600/

lauff lautf laurf