Imprimare

Sistemul sanitar romanesc reprezinta o problema de siguranta nationala si trebuie tratata cu maxima seriozitate

Adaugat in Stiri din domeniul medical

Mesajul SANITAS transmis prim-ministrului Dacian Ciolos: Situatia actuala in care se afla sistemul sanitar romanesc reprezinta o problema de siguranta nationala si trebuie tratata cu maxima seriozitate

Dupa pichetarea Ministerului Finantelor Publice, la Ministerul Sanatatii a avut loc o intalnire intre prim-vicepresedintele Federatiei SANITAS din Romania, dl Marius Sepi si prim-ministrul Romaniei, dl Dacian Ciolos, in prezent si ministru interimar al sanatatii. In cadrul acestei intalniri au fost inaintate prim-ministrului revendicarile SANITAS si au fost discutate problemele cu care se confrunta sistemul sanitar romanesc.

Reprezentantul SANITAS a atras atentia prim-ministrului ca Sanatatea este o prioritate nationala si trebuie tratata ca atare, iar situatia actuala in care se afla sistemul sanitar reprezinta o problema de siguranta nationala si trebuie tratata cu maxima seriozitate. Inca de la inceputul protestelor demarate luni, 9 mai a.c.

Federatia SANITAS a dat dovada de disponibilitate la dialog, insa pichetarile pentru aceasta saptamana vor continua pana la adoptarea unor solutii care sa rezolve revendicarile Federatiei. In continuare, solicitam Guvernului Romaniei sa gaseasca de urgenta solutii sustenabile privind revendicarile SANITAS, in caz contrar, lipsa de raspuns va fi amendata cu greva generala.

Biroul de Presa al Federatiei SANITAS din Romania
 

Sursa: PaginaMedicala.ro

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/Sistemul-sanitar-romanesc-reprezinta-o-problema-de-siguranta-nationala-si-trebuie-tratata-cu-maxima-seriozitate_21603/

lauff lautf laurf