Imprimare

International Nursing Week

Adaugat in Stiri din domeniul medical

Cadre didactice de la Colegiul Universitar Karel de Grote din Antwerp (Belgia) si Universitatea de Stiinte Aplicate din Windesheim (Olanda) se vor afla saptamana viitoare la Universitatea de Medicina si Farmacie ''Grigore T. Popa'' din Iasi pentru a lua parte la cea de-a doua editie a ''Saptamanii Internationale de Nursing'' (International Nursing Week).

In cadrul acestei manifestari, lectorii invitati, alaturi de profesorii de la universitatea de medicina ieseana, vor sustine prelegeri prin care vor impartasi exemple de bune practici din educatie si profesie, existente in nursingul european.

„International Nursing Week” este dedicata atat studentilor de la specialitatea Asistenta Medicala Generala din cadrul Facultatii de Medicina, cat si asistentilor medicali ieseni.

Luni, 16 mai 2016, la ora 9.00, in Aula „George Emil Palade” a Universitatii de Medicina, la deschiderea oficiala a evenimentului, sunt asteptati Prof.Dr. Viorel Scripcariu, Rectorul UMF Iasi, Prof.Dr. Doina Azoicai, Prorector UMF si Prof.Dr. Lacramioara Serban, Decanul Facultatii de Medicina.

 

Sursa: PaginaMedicala.ro

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/International-Nursing-Week_21615/

lauff lautf laurf