Imprimare

Crucea Rosie Romana si Asociatia “Euro Foto Art” lanseaza,prima editie a competitiei Salonul National de Arta Fotografica “Crucea Rosie”

Adaugat in Stiri din domeniul medical

Societatea Nationala de Crucea Rosie Romania in parteneriat cu Asociatia “Euro Foto Art” lanseaza prima editie a competitiei fotografice Salonului National de Arta Fotografica “Crucea Rosie”.

Fotografiile acceptate si premiate in cadrul concursului vor fi prezentate in cadrul unei expozitii ce va avea loc la data de 28 septembrie 2016 in Bucuresti, urmata de un vernisaj in Beijing in data de 28 noiembrie 2016.

Prima editie a Salonul National de Arta Fotografica “Crucea Rosie” este dedicata aniversarii a 140 de ani de activitate umanitara a Societatii Nationale de Crucea Rosie Romania. Artisti fotografi amatori si profesionisti, precum si fotoreporteri sunt invitati sa participe la concurs cu imagini alb-negru si color realizate in Romania la activitatile Crucii Rosii Romane.

Lucrarile inregistrate vor fi codificate si jurizate fara ca membrii juriului sa cunoasca numele autorilor. in urma punctajelor acordate vor fi stabilite imaginile acceptate, dupa care acestea vor fi jurizate a doua oara pentru stabilirea permiilor.

Societatea Nationala de Crucea Rosie Romania va oferi premii constand din voucere (valabile pentru Magazinul foto F64 dupa cum urmeaza: locul I. = 1000 euro, locul II. = 600 euro si locul III. = 400 euro.

Asociatia Internationala “Euro Foto Art” va acorda medaliile de aur, argint si bronz “Carol Pop de Szathmári - Szathmári Pap Károly”. Medalia este marca inregistrata la Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci.

Artistii fotografi participanti la proiect pot obtine informatii despre actiunile Societatii Nationale de Crucea Rosie Romania din toata tara si pot participa la aceste evenimente fie contactand direct filialele de Cruce Rosie, fie prin intermediul Asociatiei “Euro Foto Art”.

Fiecare autor participa in total cu cate 10 imagini realizate prin orice procedee tehnice: analog sau digitale. Imaginile vor fi trimise pe adresa This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , in format (compresie medie), la rezolutia de 96 dpi, RGB, cu latura mica de min. 1200 pixeli.

Ultimul termen de predare a lucrarilor este 15 august 2016, ora 24:00. Jurizarea va avea loc in perioada 20 - 21 august 2016, iar anuntarea rezultatelor in data de 28 august 2016. Taxa de participare: 50 lei se poate achita in baza facturii emise: on-line sau la una din Sucursalele “Unicredit” Bank din Romania sau prin Paypal (+ 2 Euro) pe adresa: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Vernisajul din Beijing va avea loc in data de 28 noiembrie 2016 cadrul festivitatii de lansare a primei editii a Festivalului Fotografiei Romaniesti in China, organizat de Institutul Cultural Roman din Beijing in parteneriat cu Asociatia „Euro Foto Art” sub patronajul Ambasadei Romaniei in Republica Populara Chineza. Expozitia va deveni itineranta, urmand a fi prezentate in diferite orase ale Romaniei si Chinei.

Sursa: PaginaMedicala.ro

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/Crucea-Rosie-Romana-si-Asociatia-_Euro-Foto-Art_-lanseaza_prima-editie-a-competitiei-Salonul-National-de-Arta-Fotografica-_Crucea-Rosie__21616/

lauff lautf laurf