Imprimare

Programe de specializare pentru asistentii medicali generalisti si de pediatrie

Adaugat in Stiri din domeniul medical

Asistentii medicali generalisti si de pediatrie incadrati pe posturi in Radiologie-imagistica medicala, Laborator, Balneo-fizioterapie, Nutritie si dietetica si Igiena si sanatate publica pot obtine, si in acest an, recunoasterea specializarilor in care lucreaza.

Scoala Nationala de Sanatate Publica, Management si Perfectionare in Domeniul Sanitar Bucuresti a trimis filialelor judetene ale Ordinului Asistentilor Medicali Generalisti, Moaselor si Asistentilor Medicali din Romania o adresa in acest sens.

„In baza prevederilor Ordinului ministrului sanatatii nr. 613/2013 privind aprobarea Normelor de organizare si desfasurare a programelor de pregatire pentru obtinerea specializarilor in domenii complementare specialitatii de baza de catre asistentii medicali generalisti si asistentii medicali de pediatrie, cu modificarile si completarile ulterioare, Ministerul Sanatatii organizeaza prin scoala Nationala de Sanatate Publica, Management si Perfectionare in Domeniul Sanitar Bucuresti programe de specializare pentru asistenti medicali generalisti si asistenti medicali de pediatrie in specialitatile: Radiologie-imagistica medicala, Laborator, Balneo-fizioterapie, Nutritie si dietetica si igiena si sanatate publica”, se precizeaza in documentul semnat de prof. univ. dr. Cristian Vladescu, director general, si dr. Livia Nanu, director al SNSPMPDS Bucuresti.

Inscrierile la programele de specializare, pentru anul de invatamant 2016-2017, se realizeaza in perioada 1 iunie – 1 septembrie 2016.

Sursa: PaginaMedicala.ro

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/Programe-de-specializare-pentru-asistentii-medicali-generalisti-si-de-pediatrie_21631/

lauff lautf laurf