Imprimare

Federatia Sindicala Hipocrat sustine modificarea si completarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 57/2015

Adaugat in Stiri din domeniul medical

Federatia Sindicala Hipocrat sustine aparitia, in Monitorul Oficial, a Ordonantei de urgenta pentru modificarea si completarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 57/2015 privind salarizarea personalului platit din fonduri publice in anul 2016, prorogarea unor termene, precum si unele masuri fiscal-bugetare.

In calitate de initiatori ai miscarii “Primavara Medicala”, Federatia Sindicala Hipocrat declara rezolvata una dintre cererile formulate la inceputul miscarii amintite: "Solicitarile noastre au fost privite cu deschidere si am putut stabili o cale de dialog constanta si productiva cu autoritatile competente. Doar asa s-a putut ajunge la implementarea unui proiect de multa vreme asteptat. Este adevarat, mai sunt multe de facut, si vom continua acest demers alaturi de partenerii nostri. In acest moment, salutam progresul realizat prin eliminarea inechitatilor si discriminarilor salariale, mergand pana la o usoara crestere a salariului de baza, acordarea sporului de doctorat tuturor detinatorilor acestuia si reglementarea efectuarii garzilor prin contract cu timp partial pentru orele din afara programului de lucru, sustine Ion Cotojman, presedintele Federatiei Sindicale Hipocrat.

Federatia Sindicala Hipocrat, impreuna cu partenerii sai, anunta continuarea demersurilor privind modernizarea sistemului, in folosul pacientului, oferind, in acelasi timp, respect si demnitate personalului medical.

Sursa: PaginaMedicala.ro

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/Federatia-Sindicala-Hipocrat-sustine-modificarea-si-completarea-Ordonantei-de-urgenta-a-Guvernului-nr.-57_2015_21643/

lauff lautf laurf