Imprimare

Semnarea actelor aditionale la contractele cu furnizorii de servicii medicale se deruleaza normal

Adaugat in Stiri din domeniul medical

Procesul de semnare a actelor aditionale la contractele caselor de asigurari de sanatate din teritoriu cu furnizorii de servicii medicale se deruleaza in mod normal.

Conform raportarilor centralizate de CNAS, pana in data de 30 iunie 2016 la orele 16:00 s-au semnat 89% din actele aditionale, iar semnarea va continua pe parcursul zilei de 1 iulie 2016.

Posibilitatea prelungirii contractelor existente prin acte aditionale este reglementata in art. 259 pct. (1) din Legea 95/2006 republicata si in art. 169 din HG 161/2016.

Chiar daca reprezinta o prelungire cu 30 de zile a vechilor contracte cu furnizorii de servicii medicale, actele aditionale sunt intocmite cu respectarea noului Contract-Cadru si a normelor de aplicare a acestui act normativ, iar acordarea de servicii medicale catre asigurati se face, de asemenea, cu respectarea noii legislatii, intrata in vigoare in data de 1 iulie 2016.

Pe parcursul lunii iulie vor fi semnate noi contracte cu furnizorii de servicii medicale.

Sursa: PaginaMedicala.ro

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/Semnarea-actelor-aditionale-la-contractele-cu-furnizorii-de-servicii-medicale-se-deruleaza-normal_21662/

lauff lautf laurf