Imprimare

Admitere 2016 la Scoala Postliceala Sanitara Carol Davila

Adaugat in Stiri din domeniul medical

Scoala Postliceala Sanitara „Carola Davila" din Bucuresti continua selectia candidatilor in perioada urmatoare, numarul de locuri ramase fiind de circa 250. Pentru a raspunde cererilor in crestere care au venit in ultima perioada din partea candidatilor, scoala a extins la doua zile pe saptamana programul de selectie, din luna iulie selectia avand loc in zilele de marti si joi.

Candidaţii pot opta pentru programul de dimineaţa sau dupa-amiaza. Programul pentru inscrieri este in fiecare zi lucratoare a saptamanii, iar selecţia candidaţilor se face in zilele de marţi şi de joi ale fiecarei saptamani.

Selectia candidatilor consta in expunerea motivatiei pe care o are candidatul pentru a deveni asistent medical in cadrul interviului vocational desfasurat cu o comisie din care face parte atat un profesor de specialitate, cat si cel putin un psiholog. Criteriile de selectie se bazeaza pe aptitudinile specifice calificarii pentru care opteaza, coerenta exprimarii, originalitate, motivatia de a urma aceasta profesie, disponibilitatea de a studia si a se integra in programul activ al scolii, interesul pentru domeniul sanatatii si abilitatile de comunicare, de relationare si empatie cu persoanele aflate in suferinta, echilibrul emotional si gestionarea emotiilor, comportament adecvat in situatii dificile s.a.

Pentru a veni in intampinarea nevoilor actuale ale elevilor, scoala ofera un program bogat de meditatii pentru bacalaureat, indeosebi meditatii intensive la biologie. Desi nu mai este necesar bacalaureatul la inscriere, scoala incurajeaza ca toti elevii sa ia bacalaureatul pe durata celor trei ani, pana la absolvirea scolii pentru a porni in cariera cu cat mai multe sanse.

Datorita traditiei Scolii Postliceale Sanitare Carol Davila, a programelor de orientare in cariera, precum si a multiplelor oportunitati oferite, cei mai buni absolventi au prilejul de a semna contracte de angajare chiar de pe bancile scolii. Scoala desfasoara o serie de parteneriate care presupun practica, programe de formare, invatarea limbilor straine pentru domeniul medical, precum si burse acordate inca din primul an.

Scoala Postliceala Sanitara "Carol Davila" este cea mai mare institutie de invatamant preuniversitar sanitar particular din Romania care pregateşte, inca din 1990, asistenţi medicali. Scoala ofera trei calificari: Asistent Medical Generalist, Asistent Medical de Farmacie si Asistent Medical de Balneofiziokinetoterapie si Recuperare. Certificatul de absolvire oferit este eligibil international, putand beneficia astfel de recunoastere internationala si participare in proiecte europene pe toata durata studiilor, precum si multe alte beneficii asociate calitatii educatiei in domeniul sanitar.

Mai multe detalii puteti afla de pe site-ul www.scoalacdavila.ro/admitere.

Sursa: PaginaMedicala.ro

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/Admitere-2016-la-Scoala-Postliceala-Sanitara-Carol-Davila_21679/

lauff lautf laurf