Imprimare

(P) Suferi de spondiloza, hernie de disc sau de oboseala cronica? Scapa de bisturiu si recapata-ti energia prin terapia Virgil Pruteanu!

Adaugat in Stiri din domeniul medical

Descopera noua tehnica importata din Asia si perfectionata de un kinetoterapeut roman care face furori, tratand numerosi pacienti care sufereau de boli si afectiuni de care nu mai reuseau sa scape de ani buni de zile. Daca este sa tinem cont de parerile sutelor de beneficiari tratati in cabinetul de kinetoterapie din Constanta al lui Virgil Pruteanu, putem constata ca cel mai bun mod de a scapa de dureri, oboseala cronica sau chiar de bisturiu, este sa-i facem o vizita specialistului la Mamaia.

Tehnica Virgil Pruteanu

Prin tehnica Virgil Pruteanu terapeutul relaxeaza muschii, actionând punctele cheie si in acelasi timp regleaza toate articulatiile corpului uman. Practic, prin intermediul acestei proceduri se va recalibra centrul de greutate al intregului organism, imbunatatind atât functiile fizice, cât si cele psihice.
Afectiunile cele mai des intâlnite in zilele noastre sunt de cele mai multe ori cauzate de lipsa de echilibru generata intr-o anumita zona, care preia mai multa greutate si determina muschii si articulatiile aferente sa depuna mai mult efort. Aceste tipuri de disfunctionalitati interne afecteaza chiar si circulatia sângelui, rupând astfel balansul de care are nevoie orice organism sanatos.

Elimina durerile cauzate de spondiloza si hernie de disc

In functie de stilul de viata si de actiunile zilnice din rutina noastra de zi cu zi, fiecare dintre noi dezvolta un anumite grad de spondiloza, mai devreme sau mai târziu. Uzura coloanei vertebrale este generata de postura incorecta prelungita, de suprasolicitarea articulatiilor sau de excesul de greutate.
Tratarea si prevenirea acestor tipuri de afectiuni pot fi realizate prin intermediul metodelor specifice de masaj si terapie, care refac fluxul nervos si produc efecte benefice chiar si in interiorul organismului, in sensul ca procesul de detoxifiere se eficientizeaza (ficatul si inima functioneaza mai bine). 

Kinetoterapeutul ne spune ca un masaj terapeutic bun ar trebui sa ne scape de orice dureri. Procesul de refacere depinde de la caz la caz, in functie de gravitatea afectiunii si de durata in care aceasta nu a fost tratata. Cu toate acestea, Virgil Pruteanu ne-a dezvaluit ca durerile multor pacienti au fost complet eliminate dupa numai o singura sedinta de terapie.

Scapa de oboseala cronica, anxietate, stres si atacuri de panica

Kinetoterapia Manuala Craniana este destinata atat persoanelor bolnave, cât si celor car vor sa isi recapete energia si sa scape de stresul acumulat.
Aceasta terapie urmareste restabilirea echilibrului la nivelul sistemului nervos central, care controleaza in mare masura, functionarea tuturor organelor din corp.
Prin intermediul acestei tehnici, poti scapa de migrene, dureri de gât si de spate, dar si de alte probleme ortopedice. Aceasta metoda trateaza si disfuncţiile sistemului nervos central, accidentele traumatice ale creierului şi maduvei spinarii si deteriorarea funcţiilor de coordonare motorie.
Kinetoterapia Manuala Craniana te poate ajuta sa scapi si de multe alte probleme emotionale, pe care medicina conventionala nu le poate depista si nici trata de cele mai multe ori, cum ar fi: dificultatile de invatare, depresia, oboseala cronica, dificultatile emoţionale, problemele legate de stres şi tensiuni nervoase, disfuncţiile ţesutului conectiv, dar si bolile neurovasculare.
Despre Maestrul Virgil Pruteanu

Fostul kinetoterapeut al Comitetului Olimpic si Sportiv Român a inceput sa studieze artele asiatice inca de la vârsta adolescentei si a calatorit in numeroase locatii de pe glob pentru a-si insusi tehnici si arte care sunt pe cale de disparitie.

Pe lânga kinetoterapia universitara, Virgil Pruteanu este specializat in masaj traditional thailandez Nuad Bo Rarn, Chiropractica Japoneza – Seitai, Medicina Japoneza Holistica – Amatsu Tatara, Manipularea sistemului nervos – Mamalek si Qigong – Acupunctura fara ace.

(P) Suferi de spondiloza, hernie de disc sau de oboseala cronica? Scapa de bisturiu si recapata-ti energia prin terapia Virgil Pruteanu!

Sursa: PaginaMedicala.ro

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/_P_-Suferi-de-spondiloza_-hernie-de-disc-sau-de-oboseala-cronica_-Scapa-de-bisturiu-si-recapata-ti-energia-prin-terapia-Virgil-Pruteanu__21688/

lauff lautf laurf