Imprimare

(P) Mierea de Manuka, cel mai puternic antiobiotic natural, de unde provine si unde poate fi gasita in Romania

Adaugat in Stiri din domeniul medical

Mierea de Manuka este cunoscuta pentru proprietatile sale antiseptice, antimicrobiene si pentru puterea de a trata afectiuni care nu pot fi vindecate cu medicamentatie obisnuita, fiind o varianta naturala fara efecte adverse.

Particularitatea acestui tip de miere este locul in care ea este produsa in mod natural. Mierea de Manuka vine din Noua Zeelanda, singurul loc in care exista arborele manuka. Nectarul si polenul sunt colectate de albine, iar mierea produsa ajunge peste tot in lume.

Pe langa unicitatea zonei in care se gaseste mierea de Manuka, lipsa poluarii este un alt motiv pentru care mierea este un tratament eficient in combaterea diverselor afectiuni ale organismului. Mierea de Manuka este recoltata doar din zone izolate din partea de sud a Noii Zeelande. Locul de provenienta al mierii garanteaza calitatea ei si faptul ca proprietatile ei antiseptice si antibacteriene nu au fost micsorate.

Arborele de Manuka a fost folosit din cele mai vechi timpuri de populatia triburilor Maori pentru a vindeca diverse boli. Traditia utilizarii frunzelor si a florilor de manuka a fost pastrata pana in zilele noastre, iar folosirea mierii de Manuka pentru tratarea anumitor afectiuni este cel mai puternic exemplu.

Fiind cel mai puternic antibiotic natural, mierea de Manuka este folosita in tratarea de infectii ce au devenit imune la antibioticele de sinteza. Stafilococul auriu poate fi tratat prin consumul zilnic de miere de Manuka. O cura cu miere de Manuka poate ajuta la ameliorarea afectiunilor gastrice cum sunt ulcerul, gastrita sau refluxul gastroesofagian. Pentru un efect vizibil, trebuie sa consumi o perioada indelungata cate o lingurita sau doua de miere cu 30 de minute inainte de masa.

Efectul terapeutic al mierii de Manuka poate ajuta si in cazul bolilor de piele sau la intarirea sistemului imunitar. Mierea de Manuka se poate folosi atat intern cat si extern, iar pentru cresterea imunitatii trebuie sa consumi mierea in perioadele in care corpul tau este mai slabit si vulnerabil.

Daca te-ai hotarat ca vrei sa incerci mierea de Manuka pentru afectiunea de care suferi trebuie sa stii sa o alegi pe cea care te va ajuta cel mai mult. Pe www.plantum.ro, magazinul online cu cel mai mare portofoliu de produse naturiste, poti gasi inclusiv miere de Manuka 100% RAW Kfactor 16+. Specificatiile acestei mieri te asigura ca nu a fost procesata sau pasteurizata, astfel incat tu sa beneficiezi de toate calitatile ei.

Ai incercat pana acum mierea de Manuka? Spune-ne cum te-a ajutat sa scapi de afectiunile pe care le-ai avut.


 

Sursa: PaginaMedicala.ro

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/_P_-Mierea-de-Manuka_-cel-mai-puternic-antiobiotic-natural_-de-unde-provine-si-unde-poate-fi-gasita-in-Romania_21704/

lauff lautf laurf