Imprimare

Schimbari in structura de conducere a Institutului de Psihiatrie „Socola”

Adaugat in Stiri din domeniul medical

In vederea eficientizarii activitatii Institutului de Psihiatrie „Socola” Comitetul Director a decis modificari in structura de conducere a unitatii care au intrat deja in vigoare.

Astfel, doamna Ec. Adriana Taraboanta este numita Sef Serviciu Administrativ Tehnic, iar, domnul Dan Iacob trece de pe functia de sef Serviciu Administrativ pe functia de sef Birou Administrativ.

In functia de sef Serviciu RUNOS detinuta pana la aceasta data de doamna Ec. Adriana Taraboanta, este numit cu titlu de interimar domnul Jurist Corneliu Prepelita.

„Serviciul RUNOS este un serviciu important intr-o unitate sanitara cu un numar mare de angajati cu un volum mare de activitate, iar, uneori se simte nevoia reorganizarii. Activitatea indelungata in cadrul aceluiasi serviciu face ca rutina sa-si spuna cuvantul, fiind necesara o noua provocare pentru toti angajatii”, a subliniat DR. Gabriel Oprisanu managerul Institutului de Psihiatrie „Socola”.

Sursa: PaginaMedicala.ro

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/Schimbari-in-structura-de-conducere-a-Institutului-de-Psihiatrie-_Socola__21702/

lauff lautf laurf