Imprimare

Finantare pentru studii de licenta – „Student la U.M.F. Iasi”

Adaugat in Stiri din domeniul medical

Universitatea de Medicina si Farmacie „Grigore T. Popa” Iasi si-a propus identificarea solutiei care sa serveasca cel mai bine atingerii scopului propus: sustinerea financiara a studentilor actuali si a potentialilor studenti pentru finalizarea studiilor.

Mai mult, se cauta o solutie care se adreseaza tuturor studentilor (actuali sau potentiali), independent de criteriul social, care sa-i ajute si pe cei aflati in dificultate sau imposibilitatea de a-si suporta valoarea taxei de scolarizare pe unul, mai multi sau toti anii de studiu.

Modalitatea optima identificata a fost design-ul unei linii de finantare de studii personalizabila la nivel de student – oportunitate care poate fi oferita numai in parteneriat cu institutiile abilitate sa furnizeze servicii de finantare.

Universitatea a demarat discutii cu mai multe institutii bancare, analizand reperele cele mai avantajoase pentru studenti. Criteriile evaluate au fost avantajele solutiei de finantare din perspectiva studentului si garantiile impuse Universitatii pentru acordarea liniilor de finantare pentru studii studentilor sai.

Astfel, s-a ajuns la linia de finantare a studiilor de licenta „Student la U.M.F. Iasi”, prin care studentului i se acorda o perioada de gratie in rambursare pe toata durata anilor de studiu, indiferent de durata lor (4, 5 sau 6 ani). Plata efectiva incepe din momentul in care acesta isi finalizeaza studiile si devine medic rezident, beneficiind acum de venituri proprii.

Mai multe detalii, puteti gasi aici.

Sursa: PaginaMedicala.ro

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/Finantare-pentru-studii-de-licenta-_-_Student-la-U.M.F.-Iasi__21735/

lauff lautf laurf