Imprimare

O noua era in furnizarea de servicii medicale de ginecologie si FIV in Romania

Adaugat in Stiri din domeniul medical

Noua clinica Μedsana – Genesis Athens isi deschide portile la Bucuresti, reprezentand rezultatul colaborarii dintre Medsana, filiala locala a Athens Medical Group si clinica Genesis Athens. Prin acest nou parteneriat se marcheaza o noua era in furnizarea de servicii medicale de ginecologie si FIV in Romania.

Centrul va ingloba doua clinici care vor furniza intreaga gama de servicii medicale din sfera ginecologiei si servicii de reproducere umana asistata. Serviciile includ interventii chirurgicale, teste de diagnostic, servicii de spitalizare de zi, precum si servicii de fertilizare in vitro si de reproducere umana asistata.

Aceasta miscare antreprenoriala vine sa acopere lipsurile existente pe piata romaneasca prin integrarea inaltei tehnologii de care dispun si care include inovatii medicale importante.

Este o clinica ultramoderna care a fost proiectata conform celor mai stricte standarde internationale ce sunt deja implementate in spitale de top din toata lumea”, a subliniat...

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/O-noua-era-in-furnizarea-de-servicii-medicale-de-ginecologie-si-FIV-in-Romania_21762/

lauff lautf laurf