Imprimare

Conferinta Rolul ingrijirii personale in domeniul sanatatii

Adaugat in Stiri din domeniul medical

RASCI (Asociatia Romana a Producatorilor de medicamente fara prescriptie, suplimente alimentare si dispozitive medicale) in parteneriat cu AESGP (Asociatia Europeana a Producatorilor de OTC-uri) organizeaza conferinta “Rolul ingrijirii personale in domeniul sanatatii” (“The role of self-care in healthcare”), in 19 octombrie a.c., la Bucuresti.

Obiectivul este de a atrage atentia asupra importantei crescande a acestui segment drept o solutie eficienta, cu impact pozitiv asupra sustenabilitatii sistemelor de sanatate de la nivel European.

Cele doua paneluri ale conferintei vor viza atat aspecte generale cu privire la piata de OTC-uri, suplimente si dispozitive medicale, reglementarea si tendintele industriei, cat si rolul si tipurile comunicarii pentru acest segment de piata. Acestea vor include si momente de dezbatere, la care sunt invitati sa participe toti cei prezenti in sala.

Discutiile se vor purta in prezenta autoritatilor si institutiilor relevante pentru industrie, atat la nivel national, cat si european, precum si a asociatilor profesionale reprezentative pentru industria de medicamente fara prescriptie, suplimente alimentare si dispozitive medicale.

Sursa: PaginaMedicala.ro

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/Conferinta-_Rolul-ingrijirii-personale-in-domeniul-sanatatii__21769/

lauff lautf laurf