Imprimare

Tu stii cum poti sa slabesti mai repede, in mod natural, fara sa iti pui sanatatea in pericol?

Adaugat in Stiri din domeniul medical

Cu totii ne dorim sa aratam perfect din punct de vedere al siluetei, in special pe durata verii, atunci cand ne expunem cel mai mult trupul in public, cand mergem la plaja sau la piscina. Cu toate ca toti fac tot ce le sta in putinta pentru a castiga lupta cu kilogramele in plus, mai ales dupa ce a trecut sezonul rece, atunci cand au loc cele mai multe excese culinare, numarul celor care intr-adevar stiu ce au de facut este foarte mic. Din acest motiv am luat hotararea sa scriem acest articol, in care sa facem cunoscute cele mai simple si eficiente metode pentru a grabi procesul de slabire.

Sunt practic trei metode eficiente, iar pentru ca efectul sa fie unul garantat putem sa apelam la toate trei in acelasi timp. Este vorba de schimbarea alimentatiei in una echilibrata si sanatoasa, sa facem miscare in fiecare zi sau, atunci cand nu este posibil acest lucru, de cel putin 3 sau 4 ori pe saptamana, precum si sa apelam la suplimente alimentare (produse naturale care nu au reactii adverse). 

O alimentatie diversificata si echilibrata poate face minuni pentru silueta ta

Nu cred ca mai reprezinta niciun secret pentru nimeni, faptul ca, atunci cand vrem sa slabim, trebuie neaparat sa aducem schimbari in alimentatia noastra, mai ales daca in trecut eram destul de haotici la acest capitol. Nu va ingrijorati, asta nu insemna ca veti cheltui mai multi bani pe mancare, ci dimpotriva.

Este de preferat sa incercati sa manancati cat mai sanatos cu putinta, prin urmare dieta zilnica trebuie sa includa fructe si legume. In acest fel veti avea garantia ca organismului ii sunt asigurate toate substantele nutritive de care are nevoie, in special vitamine, minerale, fibre si antioxidanti. Pe langa acestea, pe lista cu alimente recomandate in timpul curelor de slabire mai putem adauga lactatele (iar aici ne referim in special la cele cu un continut mic de grasime), cerealele integrale (care au un continut mic de zahar – aveti mare grija ce alegeti), nuci si seminte, precum si multe altele.

Asa cum sunt alimente recomandate in dieta, exista bineinteles si cele care nu trebuie sa se gaseasca sub nici o forma in alimentatia noastra zilnica – iar daca stam sa ne gandim, lucru asta este valabil chiar si atunci cand nu tinem o cura de slabire, deoarece oricum nu sunt sanatoase. La ce ne referim aici? La bauturile alcoolice, sucurile carbogazoase, painea alba aflata in comert, dulciurile si, desigur, mancarea de tip fast-food.

Faceti cat mai multa miscare in fiecare zi

Pentru a slabi avem nevoie de un deficit caloric, adica sa ardem mai multe calorii decat luam din alimentele consumate peste zi. Este de la sine inteles faptul ca, acest lucru nu este deloc usor de realizat, daca nu facem altceva toata ziua decat sa stam pe canapea si sa ne uitam la televizor. Iesiti la aer, faceti plimbari lungi seara, alergati pe stadion sau mergeti la sala sau la bazinul de inot. Cu siguranta organismul va va multumi.

Cand sunt recomandate suplimentele alimentare?

In mod normal este destul de greu sa luam toate substantele nutritive de care corpul nostru are nevoie, pentru simplul fapt ca trebuie sa mancam foarte mult. Tocmai din acest motiv, in timpul procesului de slabire organismul are nevoie mai mult ca niciodata de suplimente, care sa il ajute prin asigurarea necesarului de vitamine si minerale. Atentie! Aici ne referim la acele produse care au in compozitia lor ingrediente 100% naturale, fiind lipsite de ingrediente sintetice, care ne pot pune viata in pericol daca abuzam de ele! 

Sursa: PaginaMedicala.ro

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/Tu-stii-cum-poti-sa-slabesti-mai-repede_-in-mod-natural_-fara-sa-iti-pui-sanatatea-in-pericol__21782/

lauff lautf laurf