Imprimare

Medicii romani strang randurile

Adaugat in Stiri din domeniul medical

Sindicatul Medicilor Promedica, Sindicatul Independent al Medicilor din Romania, din judetul Dambovita, Sindicatul Camera Medicilor, din judetul Constanta, Sindicatul Camera Federativa a Medicilor - judetul Olt si Sindicatul Medicilor Mehedinti, alaturi de reprezentanti ai medicilor din sindicate mixte si impreuna cu Alianta Medicilor pentru Modernizarea Sistemului Sanitar, cele mai importante organizatii sindicale si profesionale ale medicilor romani, au decis sa puna bazele Uniunii Sindicale a Medicilor ”Alianta Medicilor” ca organizatie sindicala in cadrul Federatiei Sindicale ”Hipocrat”, in urma unei intalniri comune care a avut loc la Cheile Gradistei, sambata, 12 noiembrie 2016 - informeaza Alianta Medicilor.

Uniunea Sindicala a Medicilor ”Alianta Medicilor” devine astfel cea mai puternica organizatie a medicilor romani, ca sindicat si organizatie profesionala, in relatiile cu guvernantii, managerii spitalelor si celelalte organizatii sindicale si profesionale din sistemul medical.

Noua organizatie militeaza pentru conditii mai bune de munca pentru medicii romani, un nivel superior de salarizare, mentinerea medicilor romani in tara si o reforma profunda a sistemului sanitar, pentru a putea oferi pacientilor cele mai bune servicii medicale in tara.

Uniunea Sindicala a Medicilor ”Alianta Medicilor” va creste in perioada urmatoare prezenta la nivelul intregii tari si invita toti medicii sa se alature noii organizatii, pentru a crea o platforma puternica de reprezentare la nivel profesional si sindical.

De asemenea, invitam toate categoriile profesionale din sistemul sanitar romanesc sa ni se alature in cadrul Federatiei Sindicale ”Hipocrat! pentru a construi impreuna atat un prezent si un viitor mai bun pentru fiecare dintre noi, cat si pentru a reconfigura Sanatatea din Romania in beneficiul fiecarui pacient roman.

Sursa: PaginaMedicala.ro

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/Medicii-romani-strang-randurile_21792/

lauff lautf laurf