Imprimare

Rezidentiat 2016: Ministerul Sanatatii a publicat clasificarea finala a candidatilor

Adaugat in Stiri din domeniul medical

Ministerul Sanatatii a publicat clasificarea finala a candidatilor care au sustinut concursul de Rezidentiat in sesiunea 20 noiembrie 2016.

UMF Iasi este pe primul loc in tara, la Medicina si Farmacie

Pentru domeniul Medicina, punctajul maxim pe tara, de 935 de puncte, a fost obtinut de un candidat din Iasi. Si la domeniul Farmacie, un candidat de la UMF Iasi se situeaza pe primul loc la nivel national, cu 896 de puncte.
Clasificarile finale cu punctajele obtinute de candidati pentru cele trei domenii de concurs:

Repartitia locurilor la rezidentiat, duminica / 27 noiembrie


Comisia Centrala de Rezidentiat face precizari privind pasii urmatori care vor fi urmati de candidati, in alegerea locurilor si posturilor:

  • Alegerea locurilor/posturilor in specialitate si a centrelor de pregatire se face in ziua de 27 noiembrie 2016, prin teleconferinta, in intervalul orar 9:00 – 21:00.
  • Candidatii se vor putea prezenta in unul din centrele universitare: Arad, Brasov, Bucuresti, Cluj-Napoca, Craiova, Galati, Iasi, Oradea, Sibiu, Târgu Mures sau Timisoara. Daca repartitia nu se finalizeaza in prima zi, va continua in ziua urmatoare, in acelasi interval orar, iar locurile si posturile ramase disponibile se vor afisa pe pagina de internet a Ministerului Sanatatii  la sfarsitul primei zile de repartitie.
  • Candidatii sau imputernicitii acestora care nu sunt prezenti la data, ora si locul fixate pentru alegerea postului ori a locului in specialitate si a centrului de pregatire pierd drepturile conferite de concurs. Candidatii sau imputernicitii acestora vor avea asupra lor un act de identitate in termen de valabilitate si, dupa caz, procura notariala.
  • Programul de desfasurare va fi:
    • ora 9:00 – domeniul farmacie
    • ora 10:15 – domeniul medicina dentara
    • intervalul 12:00 – 21:00 – domeniul medicina

Sursa: PaginaMedicala.ro

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/Rezidentiat-2016_-Ministerul-Sanatatii-a-publicat-clasificarea-finala-a-candidatilor_21803/

lauff lautf laurf