Imprimare

Trei remedii naturiste pentru trei probleme de sanatate

Adaugat in Stiri din domeniul medical

Cu sanatatea nu este de joaca iar atunci cand iti dai in sfarsit seama ca tot natura are solutia pentru problemele tale, alegi ce este mai bun pe baza de ingrediente naturale. Magazinul de produse naturiste si suplimente alimentare naturale Bioo.ro intelege dorinta oamenilor si le pune la dispozitie nenumarate solutii testate pentru afectiuni dintre cele mai deranjante sau jenante.

Asa se face ca 3 remedii naturiste ce pot fi comandate la preturi dintre cele mai bune si la promotii de pe site-ul bioo.ro sunt pe masura tratarii a 3 probleme de sanatate dintre cele mai frecvente in ziua de azi. Insa, la o cautare specifica, orice persoana poate gasi un remediu nemaipomenit din natura pentru problemele sale neplacute. Cautarea pe site-ul bioo.ro se poate face pe produse, pe afectiuni sau pe ingrediente ce se afla in continutul suplimentelor alimentare prezentate aici.

Genacol pentru durerile de oase

Si daca o persoana nu se poate hotari cu privire la ceea ce i se potriveste mai bine, atunci specialistii bioo.ro stau la dispozitia oricui pentru a facilita procesele de achizitionare a produselor naturiste.

In cazul durerilor articulare care afecteaza tot mai multa lume in ultima perioada, produsul Genacol de la brandul cu acelasi nume se afla printre primele preferinte ale celor suferinzi de artrita sau dureri de oase din intreaga lume. Genacol este o formula complexa bioactiva de hidrolizat de colagen si aminoacizi care contribuie la formarea tesuturilor conjunctive, la fel ca si la dezvoltarea si intarirea cartilagiilor.

Produsul Genacol permite obtinerea unor rezultate excelente asupra organismului uman atunci cand este administrat regulat. In acest sens, trebuie luate cate 3 capsule din acest supliment, seara, dupa ultima masa, cu un pahar mare de apa.

Prostatan pentru functionarea normala a prostatei

Un al doilea remediu pentru o a doua cea mai intalnita problema in cazul barbatilor din ziua de azi – prostata - consta in produsul Prostatan de la brandul Olimp Labs. Pe site-ul bioo.ro, acesta se regaseste la o promotie foarte buna: 3 flacoane a cate 60 de capsule fiecare, pentru 90 de zile, la pretul de 169 de lei.

Prostatan de la Olimp este o compozitie speciala de extracte de plante si zinc care actioneaza cum se cuvine asupra procesului glandei prostatice(prostatei). Acest supliment este compus din ingrediente naturale, active din punct de vedere biologic, cum ar fi extractele de palmier pitic, urzica, seminte de dovleac, licopen si zinc.

In afara de aceste componente speciale imprumutate din natura, produsul Prostatan contine de asemenea si alte substante care sprijina functionarea corecta a glandei prostatice, ceea ce il transforma intr-un supliment cu actiune protectoare. Datorita bogatiei de substante variate active din punct de vedere biologic si a continutului mare de zinc, semintele de dovleac previn aparitia disfunctiilor sexuale, in timp ce licopenul reduce activitatea radicalilor liberi si diminueaza activitatea excesiva a testosteronului in cadrul glandei prostatice.

Gluconature ajuta la echilibrarea naturala a zaharului din sange

In afara de cele doua suplimente nutritive amintite mai sus, pentru intarirea oaselor si imbunatatirea functiilor prostatei, un al treilea remediu naturist recomandat pentru o prpblema de sanatate actuala este produsul Gluconature de la Heshoutang, creat pentru reglarea glicemiei. Gluconature sprijina echilibrul interior al organismului si il ajuta sa isi regleze nivelul de zahar din sange.

Acest remediu din natura este creat pe principiile medicinei traditionale chineze, avand un continut bogat de ierburi ajutatoare: salvie, Angelica Sinensis, Senna Obstusifolia, pulbere de Gynostemma, Astragalus, pulbere de Reishi, seminte de lotus si castravete amar.

Acest supliment recomandat ajuta organismul pacientului sa isi regleze singur nivelul de zahar, ajuta la reducerea efectelor adverse ale chimicalelor si are un efect antioxidant care sprijina acele persoane suferinde in complicatiile asociate cu diabetul si afectiunile cardiovasculare.
 

Sursa: PaginaMedicala.ro

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/Trei-remedii-naturiste-pentru-trei-probleme-de-sanatate_21806/

lauff lautf laurf