Imprimare

Orientation Days la UMF Iasi

Adaugat in Stiri din domeniul medical

Patru zile dedicate bobocilor: Orientation Days la UMF Iasi

In perioada 28 septembrie – 1 octombrie 2017, Universitatea de Medicina si Farmacie „Grigore T. Popa” organizeaza Orientation Days - programul de integrare pentru studentii UMF Iasi. Toti studentii din primul an, atat cei romani, cat si cei de la liniile de predare in limbile engleza si franceza, sunt asteptati la info-point-urile instalate pe Esplanada UMF, unde vor primi informatii despre tururile pregatite de organizatori - informeaza UMF Iasi.

Intalnire cu ambasadoarea Frantei

Joi, 28 septembrie, si duminica, 1 octombrie, de la ora 12.00, bobocii UMF-isti care nu sunt ieseni au ocazia de admira dulcele targ, inscriindu-se la un tur ghid al Iasului. Pentru acest tur pot opta pentru una dintre cele doua variante de vizita: Centrul Iasului si Palatul Culturii sau Copou si Gradina Botanica.
Astazi, de la ora 16.00, in Aula Magna „George Emil Palade”, studentii francezi s-au intalnit cu Excelenta Sa doamna Michèle Ramis, ambasadorul extraordinar si plenipotentiar al Frantei in Romania. La eveniment au participat si reprezentanti ai Institutului Francez Iasi si ai organizatiilor francofone studentesti.

Tururi academice

Vineri si sambata sunt programate tururile academice intre 9.00 si 16.00, conduse de studenti la UMF Iasi in ani mai mari. Tururile debuteaza in Aula Magna „George Emil Palade”, unde bobocii vor primi brosuri si halate si vor face cunostinta cu decanii facultatilor si tutorii de an. Apoi vor vizita cladirile universitatii, de la corpul principal si Institutul de Anatomie, pana la sediul din str. Kogalniceanu, dar si un obiectiv spre care li se vor indrepta pasii zilnic, la ora pranzului: Cantina UMF. Tot in cadrul acestor tururi academice este programata si vizita la recent renovata Casa Milescu, de pe strada Saulescu, unde functioneaza Centrul de Limbi Moderne si Integrare Culturala „Grigore T. Popa”, precum si la Biblioteca UMF-ului, de pe strada Vasile Alecsandri nr.7, unde vor afla cum pot intra in posesia permisului la biblioteca.

Toamna aceasta, Universitatea de Medicina si Farmacie numara peste 1300 de boboci la programul de studii in limba romana si peste 400 de boboci la cele doua linii de predare in limba engleza si franceza.

 

Sursa: PaginaMedicala.ro

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/Orientation-Days-la-UMF-Iasi_21925/

lauff lautf laurf