Imprimare

AREPMF, nominalizata pentru promovarea sanatatii prin vaccinare

Adaugat in Stiri din domeniul medical

La Brussel la sediul Comisiei Europene, va avea loc Ceremonia de decernare a premiilor dedicate activitatii de promovare a sanatatii prin Vaccinare.

Printre nominalizati se afla si Asociatia Romana pentru Educatie Pediatrica in Medicina de Familie, care a intrat un competitie cu un proiect ce are la baza, activitatea Grupului Vaccine Advocacy.

Proiectul este istoria Campaniei Nationale pentru Constientizare a riscului re-emergentei bolilor infectioase si Educatiei privind beneficiile vaccinarii si riscurilor asumate prin nevaccinare, derulate de catre AREPMF, in ultimii 3 ani.

Beneficiari ai Proiectului: medici, parinti, grupuri populationale defavorizate, copii, Media sau Decidenti deopotriva. Pe parcursul ultimilor 3 ani, au fost derulate activitati intense de lobby si advocacy, pe plan intern si extern avand ca subiect activitatea de Preventie si Educatie pentru Sanatate. AREPMF este printre cei 10 nominalizati, din 27 aplicanti. 

"Indiferent de pozitia ocupata, cu sau fara premiu, suntem onorati sa fim printre cei 10 nominalizati! Pentru noi, medicii de familie din AREPMF, cei care avem in ingrijire, copii si adulti deopotriva, activitatea Grupului Vaccine Advocacy, a fost in ultimii 3 ani, o provocare permanenta. Preventia nu este usoara! Este indiscutabil, un drum frumos, nobil, dar extrem de muncit, dur uneori, intens pana la epuizare si plin de meandre si schimbari. Timpul poate fi, prieten sau adversar in Preventie, depinde de cat de repede, corect si constant o aplici. Bariere fizice viabile in fata bolii nu exista, Preventia :Da !" - Dr. Valeria Herdea.

"Raman ca principale arme: Educatia pentru Preventie, Intelegerea rapida si corecta a Conceptului ca Sanatatea ramane un Brand si nu in ultimul rand, Oamenii raman cea mai valoroasa resursa pe care noi toti, avem menirea sa o educam, aparam si protejam." a adaugat presedintele AREPMF,  Valeria Herdea.

Puteti vizualiza Ceremonia de decernare a Premiiilor Comisiei Europene aici.

 

Sursa: PaginaMedicala.ro

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/AREPMF_-nominalizata-pentru-promovarea-sanatatii-prin-vaccinare_21953/

lauff lautf laurf